no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

SamConsult

SamConsult


SamConsult's financial review

Employees

3


SamConsult information

Als organisatie wil je graag succes. Een duurzame relatie met je klanten speelt hierin een cruciale rol. Belangrijke factoren in deze relatie zijn je klant, je organisatie en je medewerkers. Als er bij een van deze factoren een knelpunt is belemmert dit de weg naar succes. Daarom heb je inzicht nodig. Inzicht in je huidige situatie en knelpunten. Wie is je klant, wat wil hij en hoe kijkt hij aan t...
Als organisatie wil je graag succes. Een duurzame relatie met je klanten speelt hierin een cruciale rol. Belangrijke factoren in deze relatie zijn je klant, je organisatie en je medewerkers. Als er bij een van deze factoren een knelpunt is belemmert dit de weg naar succes. Daarom heb je inzicht nodig. Inzicht in je huidige situatie en knelpunten. Wie is je klant, wat wil hij en hoe kijkt hij aan tegen jouw organisatie en aanbod? Wat is jouw visie en klantstrategie, wat beloof je je klant en hoe maak je dit waar? En in hoeverre is er draagvlak onder medewerkers voor je visie en kunnen ze inspelen op de wensen van de klant op een manier die bij ze past? Op basis van dit inzicht bepaal je wat er nodig is om het knelpunt op te lossen en je succes te behalen. SamConsult helpt organisaties succes te realiseren door het ontwikkelen van duurzame klantrelaties. We geven je inzicht in de huidige situatie en knelpunten van je klant, je organisatie en je medewerkers om zo te bepalen welke transitie we in gang moeten zetten voor het behalen van jouw gewenste succes. Dit doen we aan de hand van de Klant Succes Roadmap.Meer weten! Kijk dan op www.samconsult.nl

SamConsult industries

Onderzoek en advies ogvmedewerkerrelaties
Klantgericht werken
Onderzoek advies ogvklantrelaties
Coaching

SamConsult's financial review

Employees

3

Technologies

Email Providers
Load Balancers
Captcha
Analytics and Tracking

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.