no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Sapte Seri

Sapte Seri


Sapte Seri's financial review

Employees

15


Sapte Seri information

Sapte Seri este ghidul saptamanal de informatie culturala si petrecere a timpului liber, distribuit gratuit în 45 000 de exemplare în peste 800 de locatii din Bucuresti.Revista a aparut pe 12 iunie 1998, avand 16 pagini color, un tiraj de 17 000 de copii si a fost distribuita in aproximativ 60 locuri. In cadrul listei de distributie se regasesc cinematografele, teatrele, centrele culturale, univer...
Sapte Seri este ghidul saptamanal de informatie culturala si petrecere a timpului liber, distribuit gratuit în 45 000 de exemplare în peste 800 de locatii din Bucuresti.Revista a aparut pe 12 iunie 1998, avand 16 pagini color, un tiraj de 17 000 de copii si a fost distribuita in aproximativ 60 locuri. In cadrul listei de distributie se regasesc cinematografele, teatrele, centrele culturale, universitatile, restaurantele din centrul Bucurestiului, fast food-urile, centrele de afaceri, hotelurile etc.Cu o prezenta de peste 12 ani pe piata bucuresteana, revista Sapte Seri se adreseaza unui public variat: tineri si maturi, bucuresteni, dar si cei care sunt în trecere (straini sau provinciali), barbati si femei, persoane active care îsi petrec timpul liber în oras.Din martie 2000 tirajul a crescut de la 30 000 exemplare la 60 000 exemplare, iar din februarie 2010 a trecut la 45000 de exemplare, cauza fiind criza economica generalizata in toate sectoarele vietii publice si private. Revista este auditata de catre BRAT, fiind una dintre primele publicatii care a sustinut acest organism de certificare.Repetând experienta din anii precedenti si in acest an, în perioada estivala (iunie-august) revista va aparea si pe litoral în acelasi format (revista 2 în 1, cu doua coperte 1 si sectiuni dedicate evenimentelor ce se desfasoara pe litoral, in fiecare statiune).

Sapte Seri industries

Entertainment
Entertainment providers

Sapte Seri's financial review

Employees

15

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.