no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Senicom

Senicom


Senicom's financial review

Employees

10


Senicom information

Senicom heeft passie voor alles wat te maken heeft met communicatie en dan specifiek voor de senioren doelgroep.Senicom is ontstaan uit de al maar groeiende vraag naar specifieke tools om de senioren doelgroep te bereiken. Door de jarenlange kennis van marktonderzoek en online marketing samen te voegen hebben we een unieke propositie qua kennis en ervaring in de markt.In 2020 hebben we in Nederlan...
Senicom heeft passie voor alles wat te maken heeft met communicatie en dan specifiek voor de senioren doelgroep.Senicom is ontstaan uit de al maar groeiende vraag naar specifieke tools om de senioren doelgroep te bereiken. Door de jarenlange kennis van marktonderzoek en online marketing samen te voegen hebben we een unieke propositie qua kennis en ervaring in de markt.In 2020 hebben we in Nederland meer dan 5.000.000 55plussers. Senicom B.V. richt zich op het ontwikkelen van onlineconcepten voor deze zeer interessante doelgroep. De 55plusser van nu is actief, staat midden in het leven en wil van alles en nog wat ondernemen. In veel van de gevallen is het startpunt tegenwoordig online. Alleen al op Facebook bevinden zich meer dan 2.100.000 55plussers, dit is nog maar een deel van de 55plussers die actief online is.Uit deze informatie en data is Seniorenvoordeelpas ontstaan, een voordeel platform gericht op de actieve 50-plusser. Een landelijk concept waarbij de focus ligt op voordeel in de breedste zin van het woord, zo krijgt men ledenkorting bij meer dan 220 verschillende webwinkels en met de gepersonaliseerde pas krijgen onze pashouders ook voordeel bij meer dan 1200 lokale winkels.Met Seniorenvoordeelpas zijn wij in staat de doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken. Met als doelstelling de betreffende persoon op korte of lange termijn bewust te laten kiezen voor een van onze partners. Want alleen als consumenten bewust voor iets kiezen leg je de eerste steen voor een lange termijn relatie. En zeker bij deze doelgroep is dat wat telt!

Senicom's financial review

Employees

10

Technologies

Email Providers
Support and Feedback
Hosting
Analytics and Tracking

Notable Alumni

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.