no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Smag&Smil

Smag&Smil


Smag&Smil's financial review

Employees

24


Smag&Smil information

Smag&Smil (tidligere Kai Thor) har leveret kulinariske løsninger til organisationer, myndigheder og store dele af det danske erhvervsliv siden 1974. I dag leverer vi løsninger inden for flere forretningsområder, hvor vores primære fokus er event catering og kantineløsninger.Siden starten har vi skærpet kravene til det gode køkken, og i dag leverer vi gourmetoplevelser, der går hånd i hånd med nøgl...
Smag&Smil (tidligere Kai Thor) har leveret kulinariske løsninger til organisationer, myndigheder og store dele af det danske erhvervsliv siden 1974. I dag leverer vi løsninger inden for flere forretningsområder, hvor vores primære fokus er event catering og kantineløsninger.Siden starten har vi skærpet kravene til det gode køkken, og i dag leverer vi gourmetoplevelser, der går hånd i hånd med nøglehulsmærkning og en aktiv holdning til madspild.Udvikling har altid været en prioritet hos Smag&Smil. Vi lader os inspirere af tidens trends, men glemmer ikke det håndværk, der har skabt en god klassiker. Vi sætter standarden højt – og det motiverer os til at skabe, forme og udtænkte nyt – og stort. I 2018 serverede vi til 38.000 gæster til Guns N' Roses koncert på Dyrskuepladsen i Odense – og vi kan sagtens bide over endnu mere.

Smag&Smil industries

Food & beverages
Food & beverage services
Consumer goods
Consumers

Smag&Smil's financial review

Employees

24

Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.