no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Smarthome Domotica

Smarthome Domotica


Smarthome Domotica's financial review

Employees

3


Smarthome Domotica information

DOMOTICA VOOR INSTALLATEURS EN PARTICULIERENWe werken nauw samen met Loxone en haar leveranciers in Nederland. We zijn specialist in de systemen van Loxone, daardoor werken we door heel Nederland, voor particulieren en installateurs, daarnaast hebben we ook ervaring met projecten in het buitenland. Installateurs adviseren we bij het selecteren van de juiste producten voor hun klanten. Naast het le...
DOMOTICA VOOR INSTALLATEURS EN PARTICULIERENWe werken nauw samen met Loxone en haar leveranciers in Nederland. We zijn specialist in de systemen van Loxone, daardoor werken we door heel Nederland, voor particulieren en installateurs, daarnaast hebben we ook ervaring met projecten in het buitenland. Installateurs adviseren we bij het selecteren van de juiste producten voor hun klanten. Naast het leveren van de producten schrijven we ook de benodigde software.Particulieren nemen we van a tot z mee aan de hand: we laten hen real life zien wat zoal de mogelijkheden van domotica zijn, we adviseer hen hoe zij functies in hun woning kunnen automatiseren, we lever de producten, we bouwen de verdeelkast en programmeren de software. WERKGEBIED: NEDERLAND, MAAR OOK HET BUITENLANDOns werkgebied is hoofdzakelijk in Nederland. In woonhuizen, appartementen en villa's, maar als gevolg van de prettige samenwerking met installateurs hebben we ook projecten in winkels en restaurants. Tegelijkertijd krijgen we steeds vaker opdrachten uit het buitenland. Dat geldt dan met name Nederlanders die in het buitenland een tweede woning of vakantiewoning hebben en ook daar domotica geïnstalleerd willen hebben. ERVAREN WAT DOMOTICA IS? KOM NAAR ONZE ‘SHOWROOM'!Kunt u zich maar moeilijk een voorstelling maken van wat domotica nu precies is en van wat het u kan opleveren? Dan nodigen we u van harte uit in onze ‘showroom'. Dat wil zeggen: we werken vanuit een woning met bedrijfsruimte die beide volledig zijn geautomatiseerd en waar we u graag rondleiden. Een afspraak maken? Maak gebruik van onze contact informatie, dan maken we een afspraak en kunt u ervaren hoe u uw verlichting, rolluiken, verwarming, uw energiebeheer, enz. automatiseert, bedient en volledig op elkaar afstemt.

Smarthome Domotica industries

Loxone partner & knx group
Knx group
Loxone partner
Consumer services

Smarthome Domotica's financial review

Employees

3

Technologies

Email Providers
Load Balancers
Widgets
Tag Management

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.