no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Spáčil Investments

Spáčil Investments


Spáčil Investments' financial review

Employees

6


Spáčil Investments information

Ve společnosti Spáčil Investments se specializujeme na investiční poradenství, tvorbu a správu investičního portfolia a analýzu investičních produktů. V tom co děláme jsme nezávislí, jelikož nenabízíme vlastní produkty, ale vybíráme ty nejlepší na trhu, do kterých sami investujeme. Aktivně se zajímáme o výnos a o řízení investičních rizik.Nabízíme specializované investiční příležitosti - Nízkonákl...
Ve společnosti Spáčil Investments se specializujeme na investiční poradenství, tvorbu a správu investičního portfolia a analýzu investičních produktů. V tom co děláme jsme nezávislí, jelikož nenabízíme vlastní produkty, ale vybíráme ty nejlepší na trhu, do kterých sami investujeme. Aktivně se zajímáme o výnos a o řízení investičních rizik.Nabízíme specializované investiční příležitosti - Nízkonákladové fondy (ETF), akcie a dluhopisy, aktivní správu majetku, wealth management, investiční nemovitosti, drahé kovy a další.Naší filozofií není vidět investice pouze ve finančních produktech, ale dívat se na investice jako prvek, se kterým pracujeme v životě, ať už je to čas, vzdělávání nebo právě peníze. Společnost Spáčil Investments se zabývá investičním poradenstvím, vzděláváním v oboru investic a tvorbou finančních jistot. Svým klientům poskytujeme úsporu času, peněz a zajištění zisků díky individuálním a pravidelným konzultacím. Přečtěte si více na: www.spacilinvestments.cz, kde pravidelně aktualizujeme informace z investičního světa. V případě Vašeho zájmu se s Vámi rádi setkáme.

Spáčil Investments industries

Investment banking
Capital markets
Financial services

Spáčil Investments' financial review

Employees

6

Employees

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.