no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Specialty Coffee Association Slovakia

Specialty Coffee Association Slovakia


Specialty Coffee Association Slovakia's financial review


Specialty Coffee Association Slovakia information

SCA Slovakia je národným subjektom Speciality Coffee Association na čele s koordinátormi.Ako nezisková organizácia sme súčasťou enormnej siete milovníkov kávy, ktorá spája viac ako 90 krajín sveta. Ako národná zložka tejto obrovskej komunity máme na starosti organizáciu rôznych podujatí, tréningov, školení, workshopov a súťaží.Na medzinárodnom fóre vystupuje SCA ako organizátor systému školení cer...
SCA Slovakia je národným subjektom Speciality Coffee Association na čele s koordinátormi.Ako nezisková organizácia sme súčasťou enormnej siete milovníkov kávy, ktorá spája viac ako 90 krajín sveta. Ako národná zložka tejto obrovskej komunity máme na starosti organizáciu rôznych podujatí, tréningov, školení, workshopov a súťaží.Na medzinárodnom fóre vystupuje SCA ako organizátor systému školení certifikovaných školiteľov (AST – Authorised SCA Trainer) ako aj systému vzdelávania Coffee Diploma. Okrem vzdelávania zastrešuje SCA rôzne podujatia vrámci Európy ako aj poznávacie zájazdy na miesta kde sa výberová káva pestuje. Vrcholným podujatím, ktoré sa koná raz ročne je World of Coffee, ktoré spája tisícky návštevníkov, vystavujúcich a súťažiacich aby tak mohli spoločne prebrať najnovšie trendy a byť účastníkmi medzinárodných súťaží, ktoré posúvajú hranice kávového odvetvia.

Specialty Coffee Association Slovakia industries

Nonprofit organization management
Non-profit organizations

Specialty Coffee Association Slovakia's financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.