no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Sportcentrum Arcus

Sportcentrum Arcus


Sportcentrum Arcus' financial review

Employees

7


Sportcentrum Arcus information

Sportcentrum Arcus is met een oppervlakte van 4900 m2 een van de grootste multifunctionele sporthallen van Nederland. De wedstrijdhal meet 1500m2 en de trainingshal 1800 m2 . De wedstrijdhal kan worden ingedeeld in 2 delen en de trainingshal kan worden ingedeeld in 4 aparte hallen. De wedstrijdhal heeft 10 meter vrije hoogte en de trainingshal 7 meter.Er is vaste belijningen aangebracht voor: :- ...
Sportcentrum Arcus is met een oppervlakte van 4900 m2 een van de grootste multifunctionele sporthallen van Nederland. De wedstrijdhal meet 1500m2 en de trainingshal 1800 m2 . De wedstrijdhal kan worden ingedeeld in 2 delen en de trainingshal kan worden ingedeeld in 4 aparte hallen. De wedstrijdhal heeft 10 meter vrije hoogte en de trainingshal 7 meter.Er is vaste belijningen aangebracht voor: :- Basketball – 5 trainings- en 2 wedstrijdvelden centercourt- Handbal – 5 trainings- en 2 wedstrijdvelden centercourt- Korfbal – 2 wedstrijdvelden- Voetbal – 5 trainings- en 2 wedstrijdvelden centercourt- Volleybal – 10 wedstrijdvelden en 1 centercourt en 10 minivelden- Zaalhockey – 5 trainings- en 2 wedstrijdvelden centercourt. 2 sets balkenAlle faciliteiten zijn aanwezig voor diverse schoolsporten inclusief een klimwand.Er zijn in Sportcentrum Arcus 10 kleedkamers. Verder zijn er 2 scheidsrechter kleedkamers en is er 1 docentenkamer aanwezig. Daarnaast zijn er ruime toeschouwers-, kleedkamer- en toiletfaciliteiten voor minder validen en is er een personenlift.Er zijn ruime mogelijkheden voor het gebruik van vaste (101 zitplaatsen op de 1-ste verdieping), uitschuif (308 zitplaatsen centercourt) en kanteltribunes (300 plaatsen). In totaal zijn er ruim 700 zitplaatsen voor toeschouwers. Er is een eigen ruimte voor de wedstrijdleiding en jury.Verder beschikt de Arcus over vergaderfaciliteiten tot 60 personen (ruimten voor 8, 12, 30 en 60 personen), een fitnessruimte en massage- en verzorgingsruimten. De ruimten beschikken over grote presentatie schermen. Alle ruimten zijn voorzien van een geluidsinstallatie. Er is een ringleiding aanwezig.De wedstrijdhal is geschikt voor grotere publieksevenementen en heeft daarvoor de juiste ontruimingsinstallatie. Indien het geen sportevenement betreft is een aanvullende vergunning noodzakelijk. Hiervoor dient vooraf te worden afgestemd met de gemeente Wijchen.

Sportcentrum Arcus industries

Handbal
Fitness
Korfbal
Ondernemen

Sportcentrum Arcus' financial review

Employees

7

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.