no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Spring Huiswerk en Coaching

Spring Huiswerk en Coaching


Spring Huiswerk en Coaching's financial review

Employees

3


Spring Huiswerk en Coaching information

Spring Huiswerk en Coaching is opgezet om scholieren van de middelbare school te begeleiden bij het plannen en maken van huiswerk en om deze extra (persoonlijke) ondersteuning te bieden, als daar behoefte aan is. In een prettige omgeving op onze drie vestigingen kunnen de scholieren huiswerkbegeleiding en/of bijles volgen.Spring is gevestigd op de Crayenestersingel en de Koninklijke HFC in Haarlem...
Spring Huiswerk en Coaching is opgezet om scholieren van de middelbare school te begeleiden bij het plannen en maken van huiswerk en om deze extra (persoonlijke) ondersteuning te bieden, als daar behoefte aan is. In een prettige omgeving op onze drie vestigingen kunnen de scholieren huiswerkbegeleiding en/of bijles volgen.Spring is gevestigd op de Crayenestersingel en de Koninklijke HFC in Haarlem en op hockeyclub MHC Alliance in Heemstede. Wij vinden het van cruciaal belang om echte verbinding te maken met onze leerlingen, om hen de noodzakelijke individuele begeleiding te bieden die hen echt verder helpt. Met focus op een betrokken en persoonlijke begeleiding maakt Spring het verschil! Het doel van onze huiswerkbegeleiding en bijles is om de leerlingen te ondersteunen door middel van het verbeteren van studievaardigheden, het ontwikkelen van hun studiemotivatie en het opstellen van korte en lange termijn doelstellingen.Spring biedt een enthousiast team van betrokken en deskundige huiswerkbegeleiders die leerlingen kunnen ondersteunen de slag naar zelfstandig plannen en werken te maken.

Spring Huiswerk en Coaching industries

Huiswerkbegeleiding
Leerstrategieen
Coaching
Persoonlijke kracht

Spring Huiswerk en Coaching's financial review

Employees

3

Technologies

Analytics and Tracking
Captcha
Frameworks and Programming Languages
Load Balancers

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.