no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Stadsmuseum Woerden

Stadsmuseum Woerden


Stadsmuseum Woerden's financial review

Employees

8


Stadsmuseum Woerden information

Stichting Stadsmuseum Woerden is een ondernemende, particuliere stichting, opgericht in 1995 om het kunst- en cultuurhistorisch erfgoed van de gemeente Woerden te bewaren en bij een breder publiek te introduceren.Het museum is gehuisvest in het monumentale Stedehuys middenin het bruisende stadshart van de vestingstad Woerden. De historische Vroedschapszaal en de schandpaal zijn het bekijken waard....
Stichting Stadsmuseum Woerden is een ondernemende, particuliere stichting, opgericht in 1995 om het kunst- en cultuurhistorisch erfgoed van de gemeente Woerden te bewaren en bij een breder publiek te introduceren.Het museum is gehuisvest in het monumentale Stedehuys middenin het bruisende stadshart van de vestingstad Woerden. De historische Vroedschapszaal en de schandpaal zijn het bekijken waard.In de nieuwe vaste tentoonstelling op zolder, het ‘Verhaal van Woerden' ontdek je wat Woerden nou precies Woerden maakt. We nemen je mee door de veelzijdige geschiedenis van de stad en regio – meer dan 2000 jaar aan rijke en bijzondere verhalen. Wist je dat Woerden een Romeins fort was?Daarnaast organiseert het Stadsmuseum wisselende exposities op het gebied van geschiedenis en kunst die in relatie staan tot de stad Woerden, haar randgemeenten of het Groene Hart. Verder initieert het museum, al dan niet in samenwerking met derden, een breed scala aan activiteiten op het gebied van cultuur en educatie.Het museum concentreert zich in haar verzamel- en presentatiebeleid op beeldende kunst van makers uit Woerden en omgeving, met een speciaal accent op Leo Gestel (1881- 1941).

Stadsmuseum Woerden industries

Museum exposities rondleidingen kunst cultuurhistorie educatie collectiebeheer & gastvrijheid
Museums & institutions
Museums, historical sites, & zoos

Stadsmuseum Woerden's financial review

Employees

8

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.