no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Stambytesgruppen i Sverige AB

Stambytesgruppen i Sverige AB


Stambytesgruppen i Sverige AB's financial review

Employees

12


Stambytesgruppen i Sverige AB information

Välkommen till Stambytesgruppen.Stambytesgruppen är ett modernt bygg och installations företag med en allmänbyggande kompetens. Vi arbetar med stambyten (ROT-projekt) i bostäder och lokaler för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.Med all vår gemensamma vilja och kraft byggde vi upp något vi anser unikt. Ett företag med ett helhetstänk helt specialiserade på stambyte och med all kunskap och ...
Välkommen till Stambytesgruppen.Stambytesgruppen är ett modernt bygg och installations företag med en allmänbyggande kompetens. Vi arbetar med stambyten (ROT-projekt) i bostäder och lokaler för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.Med all vår gemensamma vilja och kraft byggde vi upp något vi anser unikt. Ett företag med ett helhetstänk helt specialiserade på stambyte och med all kunskap och alla certifikat och behörigheter under ett och samma tak.Vår vision är att vara ett av dom ledande företagen inom stambyten och genomföra alla våra projekt med den högsta kvalitén.Vi arbetar för att bygga långa affärsrelationer och nöjda kunder.Stambytesgruppen omsättning.2021 - ca 109 m sek 2022 - ca 150 m sek Ska ni utföra stambyte i era fastigheter så är ni välkomna att kontakta oss på Stambytesgruppen.Vänliga hälsningar,VD Henrik CalválleStambytesgruppen i Sverige AB info@stambytesgruppen.se08-281125

Stambytesgruppen i Sverige AB industries

Stambyte
Totalentreprenad
Totalrenovering
Ombyggnad

Stambytesgruppen i Sverige AB's financial review

Employees

12

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.