no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Stamhuis Lineairtechniek

Stamhuis Lineairtechniek


Stamhuis Lineairtechniek's financial review

Stamhuis Lineairtechniek's Revenue (Yearly)

6M

Employees

12


Stamhuis Lineairtechniek information

Waar kan ik terecht met mijn vragen op het gebied van de lineairtechniek?Deze vraag wordt regelmatig gesteld op bijvoorbeeld constructie- en engineeringsafdelingen van o.a. machinefabrieken en technische diensten.Vaak wordt er gegrepen naar bestaande contacten die dan verwijzen naar één bepaald lineairsysteem. Van een doelgericht advies is geen sprake, men moet alsnog zelf de keuze bepalen en blij...
Waar kan ik terecht met mijn vragen op het gebied van de lineairtechniek?Deze vraag wordt regelmatig gesteld op bijvoorbeeld constructie- en engineeringsafdelingen van o.a. machinefabrieken en technische diensten.Vaak wordt er gegrepen naar bestaande contacten die dan verwijzen naar één bepaald lineairsysteem. Van een doelgericht advies is geen sprake, men moet alsnog zelf de keuze bepalen en blijft regelmatig zitten met twijfels over haalbaarheid van de gestelde eisen.Stamhuis Lineairtechniek B.V. bezit jarenlange ervaring op het gebied van lineairtechniek in zowel verkoop als praktijk en biedt hiervoor dé oplossing en richt zich met name op deze cliëntèle.Wij zijn werkzaam als agent voor diverse fabrikanten van lineairtechniek en ons bedrijf is opgericht in 1995. We zijn gespecialiseerd in oplossingen en advisering op het gebied van professionele lineairtechniek.Onze cliënten bevinden zich in elke industrie, onder machinefabrieken, machinebouwers, engineersbureau's en productiebedrijven.Door diverse vertegenwoordigingen van lineairfabrikanten zijn we in staat een grote verscheidenheid van mogelijkheden aan te bieden, om de uitdaging van de klant op professionele wijze in te vullen.Hoge snelheden, grote versnellingen, hoge stijfheid, nauwkeurige positionering, goede kostengunstige bewegingen, enz. Samen met de klant wordt een lijst van eisen opgesteld, vervolgens worden deze eisen in kaart gebracht en vertaald in de mogelijk toepasbare systemen.

Stamhuis Lineairtechniek industries

Linear motion
Ball screws
Linear guide ways
Linear systems

Stamhuis Lineairtechniek's financial review

Stamhuis Lineairtechniek's Revenue (Yearly)

6M

Employees

12

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.