no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Stichting 054x Racing

Stichting 054x Racing


Stichting 054x Racing's financial review


Stichting 054x Racing information

Wij zijn 054x Racing, een autogroep uit de regio Achterhoek (Gelderland) met een passie voor auto's en racen. De x staat voor laatste getal om een kengetal compleet te maken. Dit kan variëren van 0541 tot en met 0548 en bezet dus een groot gebied in de Achterhoek.Wij houden ons bezig met alles wat met auto's te maken heeft. Hieronder valt het sleutelen aan de auto's, langs meetings gaan en waar he...
Wij zijn 054x Racing, een autogroep uit de regio Achterhoek (Gelderland) met een passie voor auto's en racen. De x staat voor laatste getal om een kengetal compleet te maken. Dit kan variëren van 0541 tot en met 0548 en bezet dus een groot gebied in de Achterhoek.Wij houden ons bezig met alles wat met auto's te maken heeft. Hieronder valt het sleutelen aan de auto's, langs meetings gaan en waar het vooral om draait: dragracen op 200 en 400 meter. Het dragracen gebeurt onder andere bij Dragmotion op het TTT Circuit en Drachten. Ook organiseren we zelf meetings in Aalten op het industriegebied. Kom gerust een keer langs, de sfeer is altijd goed en alle (auto)merken zijn welkom. Sinds 01-12-2013 zijn we officieel gestart als 054x Racing. Ondanks dat we een jonge groep zijn, groeien we ontzettend snel. We werken dan ook hard aan een mooie toekomst met het hele team en we zijn nog lang niet uitgekeken in deze scene. Je kan 054x Racing herkennen aan de stickers op de auto's. Ook kun je ons volgen op Facebook en Youtube voor de laatste berichten en beelden. Wij lezen alle berichten en waarderen alle likes, dus vooral blijven reageren, delen en liken! Woon je zelf in Gelderland en heb je interesse om te gaan dragracen? Informeer bij ons naar de mogelijkheden en wie weet rijd jij binnenkort met 054x Racing mee! We zijn altijd op zoek naar echte rijders die ook echt gemotiveerd zijn om te racen. Ook voor onderhoud en reparaties kun je ons benaderen, aangezien sleutelen bij ons geen probleem is. Motorswaps zijn ook te bespreken en 2ehands Honda en Volkswagen onderdelen zijn vrijwel altijd aanwezig voor de inbouw en verkoop.Houd ons in de gaten! Like onze Facebook pagina om ons te steunen en vergeet vooral niet de laatste filmpjes te checken op Youtube. Tot de volgende keer! ~054x Racing

Stichting 054x Racing industries

Dragracing
Racing
Honda
Stichting

Stichting 054x Racing's financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.