no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Stichting Kleinschalige Zorg i.o.

Stichting Kleinschalige Zorg i.o.


Stichting Kleinschalige Zorg i.o.'s financial review


Stichting Kleinschalige Zorg i.o. information

De stichting kleinschalige zorg, heeft zich ten doel gesteld meer professionaliteit en transparantie te krijgen binnen de particuliere opvang. Zij wil dit bevorderen door het instellen van een keurmerk voor kleinschalige opvang.De stichting wil als gesprekspartner en belangenbehartiger optreden voor belanghebbende. Deelnemende kleinschalige voorzieningen moeten gebruik kunnen maken van een klachte...
De stichting kleinschalige zorg, heeft zich ten doel gesteld meer professionaliteit en transparantie te krijgen binnen de particuliere opvang. Zij wil dit bevorderen door het instellen van een keurmerk voor kleinschalige opvang.De stichting wil als gesprekspartner en belangenbehartiger optreden voor belanghebbende. Deelnemende kleinschalige voorzieningen moeten gebruik kunnen maken van een klachtenprocedure en vertrouwenspersoon die verbonden is aan de stichting. Stichting Kleinschalige Zorg gaat in overleg met zorgverzekeraars, het ministerie van V.W.S. en de Inspectie Jeugdzorg om in de toekomst voor kleinschalige initiatieven met een keurmerk, een vorm erkenning te krijgen. Het zal voor vele kleinschalige initiatieven een meerwaarde gaan hebben om te voldoen aan de kwaliteitseisen die gesteld worden aan het verkrijgen van een keurmerk.Op deze manier willen we komen tot het reguleren van de markt van zelfstandige ondernemers in de zorg. De Stichting heeft het uiteindelijke doel dat aangesloten kleinschalige initiatieven met het keurmerk, haar cliënten via de Stichting Kleinschalige Zorg "aangeboden" kan krijgen. De Stichting en belanghebbende, hebben op deze manier goed zicht op de beschikbaarheid van opvangplaatsen en welke cliënt het best tot zijn recht komt op welke locatie.De Stichting Kleinschalige Zorg zal een kennis en documentatiecentrum realiseren. Aanwezige expertise kan hierdoor gedeeld en verbreed worden. Om de professionaliteit te vergroten, wil de stichting als klankbord dienen en cursussen en scholing aanbieden.

Stichting Kleinschalige Zorg i.o. industries

Mental health care
Hospital & health care

Stichting Kleinschalige Zorg i.o.'s financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.