no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Stichting Project Nieuwe Buren

Stichting Project Nieuwe Buren


Stichting Project Nieuwe Buren's financial review


Stichting Project Nieuwe Buren information

Geloof jij ook dat gezamenlijk dineren en gezelligheid mensen dichter bij elkaar brengt? Het project van Nieuwe Buren is gebaseerd op exact dit idee. Het idee is om Nederlanders samen te laten dineren met Nieuwe Nederlanders (statushouders) in een huiselijke en gezellige sfeer bij elkaar thuis.Een van de meest verbindende factoren in alle culturen is eten. Met elk Nieuwe Buren diner zal dit daarom...
Geloof jij ook dat gezamenlijk dineren en gezelligheid mensen dichter bij elkaar brengt? Het project van Nieuwe Buren is gebaseerd op exact dit idee. Het idee is om Nederlanders samen te laten dineren met Nieuwe Nederlanders (statushouders) in een huiselijke en gezellige sfeer bij elkaar thuis.Een van de meest verbindende factoren in alle culturen is eten. Met elk Nieuwe Buren diner zal dit daarom naast de gezelligheid, fun en nieuwe vriendschappen ook in het volgende resulteren:• Begrip vanuit de Nederlanders voor de situatie en uitdagingen van de nieuwe Nederlanders• Het opbouwen van een (essentieel) eerste netwerk in Nederland voor de nieuwe Nederlanders.• Het leren en begrijpen van de Nederlandse samenleving en cultuur met alle gebruiken, normen en waarden. • Het leren van de Nederlandse taalNieuwe Buren is daarom een laagdrempelig initiatief wat goed aansluit bij de wensen van Nederlanders EN nieuwe Nederlanders om met elkaar in contact te komen. Op deze manier helpt Nieuwe Buren de kloof te dichten tussen twee (te vaak) gescheiden werelden.

Stichting Project Nieuwe Buren industries

Civic & social organization
Civic & social organizations

Stichting Project Nieuwe Buren's financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.