no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Stichting dichterBLIJ

Stichting dichterBLIJ


Stichting dichterBLIJ's financial review

Employees

3


Stichting dichterBLIJ information

In Nederland is er iets geks aan de hand: Het achtuurjournaal vertelt ons dat er een groot probleem schuilt in eenzaamheid onder ouderen, want meer dan 500.000 55-plussers zijn ernstig eenzaam. Tegelijkertijd geeft eenderde van de Nederlanders aan iets te willen doen tegen eenzaamheid. Dan is het simpel toch? Wij moeten iets doen. En precies dat gaan we aanpakken met behulp van dichterBLIJ. Wij wi...
In Nederland is er iets geks aan de hand: Het achtuurjournaal vertelt ons dat er een groot probleem schuilt in eenzaamheid onder ouderen, want meer dan 500.000 55-plussers zijn ernstig eenzaam. Tegelijkertijd geeft eenderde van de Nederlanders aan iets te willen doen tegen eenzaamheid. Dan is het simpel toch? Wij moeten iets doen. En precies dat gaan we aanpakken met behulp van dichterBLIJ. Wij willen de strijd met de eenzaamheid in Nederland aangaan door mensen dichterbij elkaar te brengen. Concreet betekent dit dat wij een platform hebben opgericht waarbij wij vrijwilligers in contact brengen met een oudere die dit leuk zou vinden. Dit doen wij op twee manieren: door de eerste stap te zetten voor een langdurige connectie of door eenmalig te zorgen voor tientallen kaartjes vanuit heel het land op een speciale dag. Voor 'n tijdje en voor 'n keertje. Omdat iedereen blij wordt van een kaartje in de brievenbus, een leuke email of attent WhatsAppje. Iedereen verdient dat, maar al helemaal eenzame ouderen in ons land. Zo komen we door dichterBLIJ een beetje dichterbij elkaar.

Stichting dichterBLIJ industries

Nonprofit organization management
Non-profit organizations

Stichting dichterBLIJ's financial review

Employees

3

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.