no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Stige Senteret AS

Stige Senteret AS


Stige Senteret AS' financial review

Employees

11


Stige Senteret AS information

Stige Senteret AS ble etablert i mars 1998. Gjennom årene har firmaet utviklet seg til en moderne bedrift og opparbeidet et godt nettverk av kunder og forhandlere over hele landet.Våre fokus områder er å ha høy produktkunnskap, høy service, innovasjon og en stor og bred portefølje innen produktområdene våre. Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere i Europa og Asia, bl.a. på produktutvikling og ...
Stige Senteret AS ble etablert i mars 1998. Gjennom årene har firmaet utviklet seg til en moderne bedrift og opparbeidet et godt nettverk av kunder og forhandlere over hele landet.Våre fokus områder er å ha høy produktkunnskap, høy service, innovasjon og en stor og bred portefølje innen produktområdene våre. Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere i Europa og Asia, bl.a. på produktutvikling og innovative løsninger. Hos oss er «Kunden alltid i fokus» samt at kvalitet og sikkerhet skal prioriteres ved valg av våre produkter enten det gjelder yrkes- og industribruk eller er rettet mot hjem, hobby og fritid. Derfor tester og sertifiserer vi våre produkter slik at vi vet at de følger de standarder og godkjenninger som markedet krever for at bruker skal være trygg i sitt arbeid eller hjemme.Stige Senteret er delt i to avdelinger:Avd. RETAIL som har produkter for forhandlersalg og Avd. Industri, anlegg & prosjekt som fører produkter rettet mot salg spesialisert mot bestemte produkt- og kundegrupper. Avd. Industri, anlegg og prosjekt er delt opp i 2:«Anlegg og industriløsninger» fokuserer på høy produktkunnskap, høy service, innovasjon og en stor og bred portefølje innen produktområdene sine. Avdelingen jobber med Stillas og stillassystemer, gang- og arbeidsbroer, spesialstiger og stigesystemer, systemrekkverk og systemtrapper, m.m«Prosjekt og Byggteknisk» har erfaring innen større prosjekter og byggetekniske løsninger av bl. a oppføring av leidere, rømning- og inspeksjonssystemer, repos, arbeidsbroer, rettløps- og byggetrapper, stillaser og spesialkonstruksjoner og tekniske løsninger inne vårt produktfelt. Stige Senteret AS er en anerkjent leverandør på det profesjonelle markedet og gjennom et godt nettverk av kunder og forhandlere over hele landet er våre produkter alltid tilgjengelig der det er behov for dem.Vårt team består av et bredt spekter av kunnskap og forskjellig bakgrunn. Hos oss får du svar på det du lurer på, når du trenger det.

Stige Senteret AS industries

Verneutstyr
Industritrappermontortrapper
Sikkerhetsgjerder
Stillas

Stige Senteret AS' financial review

Employees

11

Technologies

Email Providers
Load Balancers
CSS and JavaScript Libraries

Notable Alumni

Nina Klausen
Innholdsprodusent digital opplæring / Grafisk designer
KAN Finans AS

Employees

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.