no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Stolk Techniek & Service

Stolk Techniek & Service


Stolk Techniek & Service's financial review

Employees

1


Stolk Techniek & Service information

STS is een jong dynamisch bedrijf wat 1 januari 2008 is opgericht. De passie voor het installatievak in de ruimste zin van het woord ligt aan de basis van de onderneming.Jaren ervaring in verschillende aspecten van installatie-, elektra-, sanitair- en verbouwingswerkzaamheden hebben ertoe geleid dat Mark Stolk de stap heeft gezet om dit zelfstandig bedrijfsmatig uit te gaan oefenen. In de korte ti...
STS is een jong dynamisch bedrijf wat 1 januari 2008 is opgericht. De passie voor het installatievak in de ruimste zin van het woord ligt aan de basis van de onderneming.Jaren ervaring in verschillende aspecten van installatie-, elektra-, sanitair- en verbouwingswerkzaamheden hebben ertoe geleid dat Mark Stolk de stap heeft gezet om dit zelfstandig bedrijfsmatig uit te gaan oefenen. In de korte tijd dat de onderneming bestaat is de tevreden klantenkring snel gegroeid. Het voordeel bij STS is dat u een zeer persoonlijk contact hebt met degene die het totale traject van verkoop, levering en installatie tot in de puntjes beheerst en uitvoert. De actieve instelling heeft vertrouwen gegeven bij vooraanstaande leveranciers van o.a. sanitair, tegelwerk en verwarming, waardoor dealerschappen zijn ontstaan.Natuurlijk behoort periodiek onderhoud, inclusief 24-uurs service, van uw cv-installatie tot de mogelijkheden.

Stolk Techniek & Service industries

Electra
Loodgieterswerk
Duurzame installaties
Verwarming

Stolk Techniek & Service's financial review

Employees

1

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.