no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Studievereniging ODIOM

Studievereniging ODIOM


Studievereniging ODIOM's financial review

Studievereniging ODIOM's Revenue (Yearly)

385K

Employees

8


Studievereniging ODIOM information

ODIOM is de studievereniging van de opleiding Pedagogische Wetenschappen & Onderwijswetenschappen aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Ook de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs en het schakeltraject vallen onder de studievereniging. ODIOM telt zeventien commissies, zestien overige organen.ODIOM is een bruisende vereniging die zich vanuit een betrokken, open en professionele grondslag ri...
ODIOM is de studievereniging van de opleiding Pedagogische Wetenschappen & Onderwijswetenschappen aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Ook de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs en het schakeltraject vallen onder de studievereniging. ODIOM telt zeventien commissies, zestien overige organen.ODIOM is een bruisende vereniging die zich vanuit een betrokken, open en professionele grondslag richt op het vormen van de schakel tussen student, opleiding en werkveld. Studievereniging ODIOM stelt haar leden in staat zich te ontwikkelen op persoonlijk en studiegerelateerd gebied. De diversiteit van het aanbod maakt het de leden mogelijk om te bouwen aan een netwerk met medestudenten, de opleiding en instellingen uit het werkveld. Daarnaast is ODIOM een vereniging waar leden samenkomen voor het opbouwen van sociale contacten en voor deelname aan ontspannende activiteiten. ODIOM is een vereniging waar iedereen zijn of haar vruchten van kan en mag plukken.Huidig bestuur:Voorzitter - Danique van der VeldeSecretaris - Liselot van RijPenningmeester - Hanna DijkstraCommissaris Interne Contacten - Sten van den BergCommissaris Externe Contacten - Iriz OldengarmCommissaris Onderwijs - Zoë Ras

Studievereniging ODIOM industries

Research
Research services

Studievereniging ODIOM's financial review

Studievereniging ODIOM's Revenue (Yearly)

385K

Employees

8

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.