no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Succesvol Zakendoen

Succesvol Zakendoen


Succesvol Zakendoen's financial review


Succesvol Zakendoen information

Succesvol Zakendoen is een nieuw zakelijk platform in de Duin- en Bollenstreek, waar ondernemers op regelmatige basis met elkaar werken aan het vergroten van hun netwerk, het laten groeien van hun eigen onderneming en ondernemerschap. Daarnaast is de formule gericht op het versterken van de offline – en online zichtbaarheid en het genereren van nieuwe business. In deze tijd van verdere digitaliser...
Succesvol Zakendoen is een nieuw zakelijk platform in de Duin- en Bollenstreek, waar ondernemers op regelmatige basis met elkaar werken aan het vergroten van hun netwerk, het laten groeien van hun eigen onderneming en ondernemerschap. Daarnaast is de formule gericht op het versterken van de offline – en online zichtbaarheid en het genereren van nieuwe business. In deze tijd van verdere digitalisering is people to people business van steeds groter belang in het succesvol zakendoen. Door onze jarenlange ervaring in verschillende netwerkcircuits hebben wij gemerkt dat het vaak blijft bij het verzamelen van visitekaartjes in plaats van echt zakendoen met elkaar. Daarnaast merken wij dat er grote behoefte is aan het delen van kennis en samen met anderen brainstormen over de eigen onderneming. Vanzelfsprekend in een veilige en vertrouwende omgeving. Hierdoor is een formule ontwikkeld die naast het netwerken ervoor zorgt dat het ondernemerschap en de eigen onderneming voorop staat.Benieuwd wat Succesvol Zakendoen U kan brengen? Wij verwelkomen u graag bij een bijeenkomst!

Succesvol Zakendoen's financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.