no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Sunset Mayo

Sunset Mayo


Sunset Mayo's financial review

Employees

17


Sunset Mayo information

Günkar A.Ş.; 1979 yılında küçük bir atölyede tekstil üretimi ile başlamış ve kısa sürede gelişerek bugün dünyanın dört bir yanına ürün satan, tekstil dışında turizm ve gıda sektörlerinde de faaliyet gösteren ve 1700 kişiye istihdam sağlayan bir sanayi devine dönüşmüştür. Günkar grubu 2000 yılında mayo sektörüne adım atmış ve Sunset Markasını pazara sunarak "Markalı Mayo" segmentinde yerini almışt...
Günkar A.Ş.; 1979 yılında küçük bir atölyede tekstil üretimi ile başlamış ve kısa sürede gelişerek bugün dünyanın dört bir yanına ürün satan, tekstil dışında turizm ve gıda sektörlerinde de faaliyet gösteren ve 1700 kişiye istihdam sağlayan bir sanayi devine dönüşmüştür. Günkar grubu 2000 yılında mayo sektörüne adım atmış ve Sunset Markasını pazara sunarak "Markalı Mayo" segmentinde yerini almıştır. Sunset markası, Naomi Campbell, Esther Canadas gibi dünyaca ünlü top modellerle çalışarak kısa sürede yalnızca Türkiye'de değil dünyanın birçok ülkesinde tanınan bir marka haline geldi. Günkar Grubu bugün, Sunset markası ile dünyaya Made in Turkey yazılı zengin mayo koleksiyonu satmanın yanı sıra birçok ünlü marka için de örme dış giyim ve mayo konularında üretim yapmaktadır. Günkar Grubu;Günkar AŞ yönetim kurulu ve tüm personeli her zaman en iyi zamanlama, en yüksek kalite ve en hızlı müşteri servisini felsefe edinmiş, kuruluşundan bugüne kadar bu felsefe ile büyümüştür. Günkar grubu geleceğe güvenle bakan planlı organize ve ekibi ile bütünleşmiş insan kaynakları politikaları ile yeni projeler geliştirmektedir. Global pazarda iddali bir oyuncu olmanın gereklerinin farkında olan Günkar yönetimi yeni ülkelere açılarak yeni müşteri grupları ilave ederek büyüme hedefine kilitlenmiş ve yoluna devam etmektedir. 5 kardeşin halen çeşitli görev dağılımı ile aktif olarak yönetim kurulunda yer aldığı Günkar AŞ de yönetim kurulu başkanlığını ise Kemalettin Güneş yapmaktadır.

Sunset Mayo industries

Tekstil
Uretim
Imalat
Perakende

Sunset Mayo's financial review

Employees

17

Employees

pazarlama muduru
Finans uzman
Kurumsal iletişim uzmanı

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.