no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

TAV Özel Güvenlik Hizmeteri A.Ş.

TAV Özel Güvenlik Hizmeteri A.Ş.


TAV Özel Güvenlik Hizmeteri A.Ş.'s financial review

Employees

16


TAV Özel Güvenlik Hizmeteri A.Ş. information

TAV Konsorsiyumu ile 1997 yılında faaliyete giren şirket yeniden yapılanmanın ardından TAV Özel Güvenlik\A.Ş. olarak 2006'dan bu yana hizmet vermektedir. Risk danışmanlığı, okul, hastane, hassas tesisler gibi güvenlik\sektörünün pek çok alanında da faaliyet gösteren TAV Güvenlik, Atatürk Havalimanı-İstanbul, Esenboğa\Havalimanı-Ankara, Adnan Menderes Havalimanı-İzmir, Gazipaşa Alanya Havalimanı-An...
TAV Konsorsiyumu ile 1997 yılında faaliyete giren şirket yeniden yapılanmanın ardından TAV Özel Güvenlik\A.Ş. olarak 2006'dan bu yana hizmet vermektedir. Risk danışmanlığı, okul, hastane, hassas tesisler gibi güvenlik\sektörünün pek çok alanında da faaliyet gösteren TAV Güvenlik, Atatürk Havalimanı-İstanbul, Esenboğa\Havalimanı-Ankara, Adnan Menderes Havalimanı-İzmir, Gazipaşa Alanya Havalimanı-Antalya ve Milas\Bodrum Havalimanı-Muğla'da 4500'i aşkın çalışanıyla hizmet vermeye devam etmektedir.\Engin deneyimiyle TAV Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş., havacılık güvenliği konusunda uzman, sektörün\gereksinimlerini iyi bilen, bu ihtiyaçları yıllardır karşılamakta olan yönetici ve çalışanları ile tam teşekküllü bir\özel güvenlik şirketidir.\\TAV Güvenlik'in farkı:\• Zengin yetenek, deneyim ve teknik yetkinlik havuzu\• Ulusal ve uluslararası kamu hizmeti deneyimi\• Profesyonel hizmet, yenilikçi ve pratik çözümler\• Tam kapsamlı güvenlik hizmetleri deneyimi\• Akıcı iletişim ve destek\• Müşteri esaslı hizmet ve maliyet dengesi yaklaşımı\• Uzun soluklu ve sadık çözüm ortaklığı anlayışı\\Ülkemizde 5188 sayılı kanun çerçevesinde faaliyet göstermekte olan TAV, ulusal ve uluslararası akreditasyona\sahip kuruluşlarca sertifikalandırılmış, aynı kuruluşlarca düzenli olarak denetlenmekte olan standartlar üzerinde\hizmet vermeyi ilke edinmiş, müşteri memnuniyetine, güvenlik kavramına gösterdiği hassasiyet ve disiplinli\yaklaşım ile bugün lider bir marka değeri haline gelmiştir.\\Güvenlik Sektörün doğası gereği, TAV Güvenlik olarak tüm işe başvuranları sıkı bir özgeçmiş kontrolü ve\psikolojik değerlendirmelerden geçirirken aynı zamanda adayların eğitim ve çalışma geçmişini, teknik ve\kişisel becerilerini de kapsayan bir liste oluşturulmaktadır. Bu yalnızca TAV Güvenlik takımlarını doğru kişilerle\desteklemek için değil aynı zamanda TAV Ailesinin yeni üyelerini büyüyüp gelişebilecekleri doğru yerlere\konuşlandırmak için yapılmaktadır.

TAV Özel Güvenlik Hizmeteri A.Ş. industries

Moduleramp mobil guvenlik
Sivil havacilik guvenligi
Risk analizi
Fiziki tesis guvenligi

TAV Özel Güvenlik Hizmeteri A.Ş.'s financial review

Employees

16

Technologies

Frameworks and Programming Languages
Load Balancers
Analytics and Tracking

Notable Alumni

Employees

Güvenlik grup şefi
özel güvenlik

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.