no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

TIOOS

TIOOS


TIOOS' financial review

Employees

1


TIOOS information

SECOND OPINIONTIOOS wordt veelvuldig in gehuurd om een voorstel of een installatie te evalueren. Het komt vaker voor dat er net in een nieuwe server en central storage is geïnvesteerd en dat er zich verschillende problemen voordoen. TIOOS maak het inzichtelijk, komt met analyses en geeft een scala aan oplossingen. Tevens kunnen we indicaties geven voor project-management, zodat er calculaties en p...
SECOND OPINIONTIOOS wordt veelvuldig in gehuurd om een voorstel of een installatie te evalueren. Het komt vaker voor dat er net in een nieuwe server en central storage is geïnvesteerd en dat er zich verschillende problemen voordoen. TIOOS maak het inzichtelijk, komt met analyses en geeft een scala aan oplossingen. Tevens kunnen we indicaties geven voor project-management, zodat er calculaties en planningen kunnen worden gemaakt.WORKFLOW DEFINIËRENWanneer er wordt geïnvesteerd in centrale digitale opslag (central storage) is het noodzakelijk om eerst de workflow te definiëren. De grootte en snelheid van de nieuwe storage hangt af van het type camera waarmee gewerkt wordt , en de op te leveren bestanden. Wie mag welke bestanden bewerken? Verder is het belangrijk om aan te geven wanneer shots moeten worden getranscodeerd.MEDIA MANAGEMENTNormaliter is er één persoon verantwoordelijk voor de central storage: de media manager. Deze persoon verzorgt het hele proces van inladen, mappen maken, rollen van editors en vfx-artists toekennen. Hoe houdt je de prestatie van het central storage goed? Hoe kunnen we de shots en projecten back-uppen. Hoe kunnen we zo efficiënt werken? Tioos kan een media manager opleiden en begeleiden.VRIJBLIJVEND ADVIESNeem contact met ons en we bezoeken uw bedrijf voor een vrijblijvend advies. Heb je en hele kast vol met harde schijven en je weet niet hoe je de eerste stappen moet maken naar een central storage? Of je hebt al een gedeelde server met storage maar de stap naar 4K blijft vaag: Bel ons en we maken een afspraak.

TIOOS industries

Media management
Consultancy & advice
Central storage
Post production workflow

TIOOS' financial review

Employees

1

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.