no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

TONZON bv

TONZON bv


TONZON bv's financial review

Employees

27


TONZON bv information

TONZON is een Nederlands klimaatefficiënt isolatiebedrijf dat sinds 1980 dé expert is op het gebied van isolatie. Wij zijn de uitvinder van het opvouwbare isolatiemateriaal. Met onze revolutionaire en ISO-gecertificeerde isolatiemethode bereiken wij een hogere isolatiewaarde met minder ruimteverlies. Daarbij wordt innovatief en proactief meegedacht met de klant om de juiste oplossingen te vinden v...
TONZON is een Nederlands klimaatefficiënt isolatiebedrijf dat sinds 1980 dé expert is op het gebied van isolatie. Wij zijn de uitvinder van het opvouwbare isolatiemateriaal. Met onze revolutionaire en ISO-gecertificeerde isolatiemethode bereiken wij een hogere isolatiewaarde met minder ruimteverlies. Daarbij wordt innovatief en proactief meegedacht met de klant om de juiste oplossingen te vinden voor elk type gebouw. In deze moderne wereld wordt klimaatverandering een alsmaar groter probleem. Ons isolatiemateriaal is voorzien van het DUBO-keurmerk wat aantoont dat ons materiaal klimaatefficiënt is. TONZON heeft een slimme manier ontwikkeld om gratis lucht te verpakken tot super isolerende lagen. Deze thermische isolatie houdt uw huis/gebouw aan de binnenkant in de winter aangenaam warm en in de zomer lekker fris. TONZON vloerisolatie is voor begane grondvloeren en dit is dé beste aanpak voor kruipruimtes met de minste milieubelasting. Het zorgt met de thermoskussens en bodemfolie voor een zo warm mogelijke vloer en een zo droog mogelijke kruipruimte. Hiermee bespaar je 15 tot 20 procent op de verwarmingskosten en bij vloeren met vloerverwarming bespaar je zelfs tot 50 procent of meer. Het is veilig voor houten maar ook betonnen vloeren en stopt houtrot en betonrot. Daarnaast kan je het ook zelf aanbrengen met behulp van de video's op onze website. Daken en muren kan je perfect isoleren met de TONZON thermossheets. Hiermee kan je met minder ruimteverlies meer isolatiewaarde opbouwen dan elk ander isolatiemateriaal. Door de zeer grote breedtes wordt geen enkele naad of kier overgeslagen. Verder zijn de randen rondom de constructie gelijmd waardoor er wordt gezorgd voor winddichtheid en geluidsisolatie. TONZON HR-radiatorfolie kan achterop de radiator geplakt worden waardoor warmteverlies naar de muur wordt voorkomen. Met de inventieve TONZON oplossingen kan elke persoon het hele jaar door flink energie besparen en word je het tonzonnetje in huis!

TONZON bv industries

Vloerisolatie
Dakisolatie
Muurisolatie
Radiatorfolie

TONZON bv's financial review

Employees

27

Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.