no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Talefisher

Talefisher


Talefisher's financial review


Talefisher information

Voelen klanten, stakeholders en collega's zich verbonden met je bedrijf? Komt de diepere betekenis van je organisatie uit de verf? Kortom, is het verhaal over het bestaansrecht van je organisatie op orde? Dat zou wel moeten, want in dat verhaal ligt de basis van je succes besloten. Het verbindt werknemers met elkaar en het bedrijf met klanten. Het maakt je merk aantrekkelijk. Zonder een verhaal wa...
Voelen klanten, stakeholders en collega's zich verbonden met je bedrijf? Komt de diepere betekenis van je organisatie uit de verf? Kortom, is het verhaal over het bestaansrecht van je organisatie op orde? Dat zou wel moeten, want in dat verhaal ligt de basis van je succes besloten. Het verbindt werknemers met elkaar en het bedrijf met klanten. Het maakt je merk aantrekkelijk. Zonder een verhaal waarin het waarom van je bedrijf duidelijk doorklinkt, wordt communicatie een kwestie van meer geluk dan wijsheid. Of klantcampagnes en interne communicatie hebben geen raakvlakken, ook een gemiste kans. Wij geloven dat het anders kan.Talefisher haalt het verhaal van je bedrijf snel en efficiënt naar boven. Onze kracht is dat we bureauexpertise combineren met jarenlange ervaring aan opdrachtgeverszijde. Dat maakt Talefisher een verlengstuk van je organisatie. We denken mee vanuit jouw doelstellingen, die we als geen ander op waarde kunnen schatten. Dat levert ijzersterk strategisch advies en dito creatieve concepten op. Talefisher is gevestigd in Utrecht, buiten de gebruikelijke scene van reclamebureaus. Onze aanpak is direct en no-nonsense. En altijd gaat het ons er om dat we samen de aantrekkelijkheid van jouw merk vergroten. Bel Bart (06 54620444) of Jeroen (06 53377266) voor een afspraak.

Talefisher industries

Branding
Marketingcommunication
Communications strategy
Positioning

Talefisher's financial review

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.