no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Talentday

Talentday


Talentday's financial review


Talentday information

Talent day is in het leven geroepen om MBO talent te laten spreken. In het bedrijfsleven staan zij vaak bekend als doeners en niet als denkers. Laat je inspireren en motiveren door de voorbeelden van High Potential Mbo'ers die door keihard te werken veel hebben bereikt. DoelAanmoedigen en motiveren van High Potential Mbo'ers om hun stem te laten horen. Verbinden vanorganisaties met High Potential ...
Talent day is in het leven geroepen om MBO talent te laten spreken. In het bedrijfsleven staan zij vaak bekend als doeners en niet als denkers. Laat je inspireren en motiveren door de voorbeelden van High Potential Mbo'ers die door keihard te werken veel hebben bereikt. DoelAanmoedigen en motiveren van High Potential Mbo'ers om hun stem te laten horen. Verbinden vanorganisaties met High Potential talent.WaaromTalent day is overtuigd van hun talent en wilskracht en ziet het belang van toestroom en ofdoorstroom van Mbo'ers naar Hbo functies. Gezien de tekorten op de arbeidsmarkt worden zij eensleutelfactor voor de economische groei.Heb je al iemand in gedachte? Ken je een MBO topper, laat het ons weten. Op www.talentday.nlhebben we een start gemaakt met toppers maar we zijn er van overtuigd dat er nogmeer talenten staat te springen om hun stem te laten horen.Voor meer info of aanmelden voor deze dag, kan je contact opnemen met Jicel Meulens,telefoonnummer 06-57563075/info@talentday.nl

Talentday industries

Human resources
Human resources services

Talentday's financial review

Technologies

Analytics and Tracking
Load Balancers

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.