no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Tandarts Mascha Amsterdam

Tandarts Mascha Amsterdam


Tandarts Mascha Amsterdam's financial review

Employees

2


Tandarts Mascha Amsterdam information

Onze praktijk is gevestigd in AMSTERDAM-ZUID.Het is onze missie om samen met de patiënt op een ontspannen manier gezonde, mooie en sterke tanden en kiezen te houden. het doel is een gebit dat een leven lang meegaat.Wij bespreken samen een juiste manier om het gebit te verzorgen, met als doel dat alleen halfjaarlijkse controles en preventieve mondhygiëne nodig zijn.Wij zijn anders in onze werkwijze...
Onze praktijk is gevestigd in AMSTERDAM-ZUID.Het is onze missie om samen met de patiënt op een ontspannen manier gezonde, mooie en sterke tanden en kiezen te houden. het doel is een gebit dat een leven lang meegaat.Wij bespreken samen een juiste manier om het gebit te verzorgen, met als doel dat alleen halfjaarlijkse controles en preventieve mondhygiëne nodig zijn.Wij zijn anders in onze werkwijze omdat wij meer kijken naar de gehele persoon en niet alleen naar het gebit.Wij werken met tandheelkundige specialisten en indien nodig verwijzen wij binnen de kliniek door voor de gespecialiseerde deelbehandelingen.Wij zijn tandarts voor iedereen. Zowel volwassen als kinderen zijn van harte welkom. Heeft u angst voor de tandarts? Kom dan juist een keer bij ons. Wilt u uw kind op een ontspannen manier laten wennen aan tandartsbezoeken? Wij vinden dat het leukste wat er is. Mondhygiënebehandeling gelijk combineren met de periodieke controle? Bij ons kan dat. Wel zo handig.Bij ons ben jij de baas in eigen mond! Wij kijken en adviseren, maar samen bespreken we wat we gaan doen.Kwaliteit bij ons op de eerste plaats. We werken met uiterst vakbekwame medewerkers en vooraanstaande moderne methoden en technieken, waardoor behandelingen prettiger zijn en de resultaten duurzamer zijn.Wij werken samen met alle zorgverzekeraars, dus maakt u zich daar geen zorgen om.Om een eerste afspraak te maken kunt u ons het beste even bellen. Dan kunnen we horen wat precies de wensen zijn en dan kunnen we de juiste tijd daarvoor reserveren.Graag tot ziens,Mascha KosterTandarts

Tandarts Mascha Amsterdam industries

Hospital & health care
Hospitals & health care

Tandarts Mascha Amsterdam's financial review

Employees

2

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.