no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Tandzorg Op Maat

Tandzorg Op Maat


Tandzorg Op Maat's financial review

Employees

23


Tandzorg Op Maat information

Tandzorg Op Maat is een groep samenwerkende tandartspraktijkenTandzorg Op Maat is een organisatie voor kwalitatief hoogwaardige preventieve en curatieve tandheelkunde. Door bestaande tandartspraktijken over te nemen, te vernieuwen en daar jonge tandartsen bij te betrekken en aan te verbinden, wordt de continuïteit van goede mondzorg in de betreffende regio geborgd en verder uitgebreid.De woorden ‘...
Tandzorg Op Maat is een groep samenwerkende tandartspraktijkenTandzorg Op Maat is een organisatie voor kwalitatief hoogwaardige preventieve en curatieve tandheelkunde. Door bestaande tandartspraktijken over te nemen, te vernieuwen en daar jonge tandartsen bij te betrekken en aan te verbinden, wordt de continuïteit van goede mondzorg in de betreffende regio geborgd en verder uitgebreid.De woorden ‘Op Maat' staan voor maatwerk bij het vervullen van de persoonlijke wensen en behoeften van alle bij de praktijk betrokken mensen: patiënten, tandartsen en medewerkers.De mensen van Tandzorg Op Maat hebben échte aandacht voor de patiënt. Het is de tandarts, die ze kunnen vertrouwen. Die geen overbodige behandelingen uitvoert, snel helpt bij acute kiespijn en de tijd neemt voor een goede behandeling. Tandzorg Op Maat is tandzorg voor alle doelgroepen: jong en oud, draagkrachtig en minder draagkrachtig.Jonge tandartsen krijgen alle kans zich te ontwikkelen van praktijkmedewerker tot zelfstandig praktijkhouder. Tandzorg op Maat is een moderne organisatie waarin tandartsen en specialisten met elkaar samenwerken. Dankzij die samenwerking kan ieder heel inhoudelijk en gepassioneerd met het vak bezig zijn. Tandzorg Op Maat is een initiatief van tandarts Ronald Bijl en drs. Albert Koelewijn, bedrijfseconoom.

Tandzorg Op Maat industries

Hospital & health care
Hospitals & health care

Tandzorg Op Maat's financial review

Employees

23

Technologies

Email Providers
Tag Management
Load Balancers
Captcha

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.