no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

The Right Way AB

The Right Way AB


The Right Way AB's financial review

Employees

6


The Right Way AB information

I dagsläge finns det ett stigande intresse av att starta och driva eget företag. Det kan låta krångligt, dock är det inte alls. Vi tror på Sveriges företagsutveckling och därmed vill vi underlätta för nyanlända att bli en del av den utvecklingen genom att skapa arbete istället för att vänta på ett. The Right Way AB är en konsult och redovisning byrå som har som mål att erbjuda alla formar av stöd ...
I dagsläge finns det ett stigande intresse av att starta och driva eget företag. Det kan låta krångligt, dock är det inte alls. Vi tror på Sveriges företagsutveckling och därmed vill vi underlätta för nyanlända att bli en del av den utvecklingen genom att skapa arbete istället för att vänta på ett. The Right Way AB är en konsult och redovisning byrå som har som mål att erbjuda alla formar av stöd och vägledning i att starta och driva affärsverksamheter, allt detta till konkurrenskraftiga priser. Vi talar svenska, engelska och arabiska.Starta & driva företagI Sverige finns det olika former av företag och föreningar. Varje form har sina egna krav, möjligheter och regler. Vi stödjer och vägleder våra kunder till rätt val av företagsform beroende på bland annat bransch och den egna ekonomin.Starta alla typer av företag (Handelsbolag, aktiebolag, enskildfirma, ekonomisk förening, ideell förening).RedovisningRedovisningen är A och Ö i alla typer av företag. Att redovisningen sköts på ett smidigt och tydligt sätt är ett starkt tecken på företagets framgång.Finansiell redovisning: Bokföring, bokslutning, månatliga och årliga ekonomiska rapporter, resultatrapporter, revision och även andra möjliga finansiella ärende. Skattebokföring: Uppföljning av arbetsgivare deklaration och momsdeklaration som skall betalas i tid.Finansiering Det största hinder som man möter som nyanländ är finansiering och kontakt nätverk som är nödiga för företaget man tänker sig starta. En stark anledning är att man som en nyanländ ofta har brister sin kännedom av regler och i att formulera sina affärsidéer och planeringar i både skriftligt och i tal. Vi formulerar dina affärsidéer och planering skriftligt genom en tydlig och stark affärsplan.Avtal och kontrakt:Vi sköter alla era olika avtal och kontrakt:Hyresavtal.Försäljnings-och inköpsavtal .Överlåtelsekontrakt.Anställningsavtal .

The Right Way AB industries

Redovisning
Starta
Driva foeretag
Finansiering

The Right Way AB's financial review

Employees

6

Technologies

Frameworks and Programming Languages

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.