no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Tiyatral Sanatlar Akademisi Vakfı

Tiyatral Sanatlar Akademisi Vakfı


Tiyatral Sanatlar Akademisi Vakfı's financial review

Employees

9


Tiyatral Sanatlar Akademisi Vakfı information

Tiyatral Sanatlar Akademisi Vakfı, Tiyatro sanatına nitelikli senaristler, oyuncular ve tasarımcılar kazandırmayı hedefleyen, özellikle eğitim ve etkinlik faaliyetlerine odaklanan bir vakıf kuruluşudur. Kültür politikalarında yapılacak köklü reformlar için iyi yetişmiş bir neslin gerekli olduğuna inanan TİYSAV, eğittiği kadroların kusursuz biçimde donanıma kavuşması için üzerinde titizlikle çalışı...
Tiyatral Sanatlar Akademisi Vakfı, Tiyatro sanatına nitelikli senaristler, oyuncular ve tasarımcılar kazandırmayı hedefleyen, özellikle eğitim ve etkinlik faaliyetlerine odaklanan bir vakıf kuruluşudur. Kültür politikalarında yapılacak köklü reformlar için iyi yetişmiş bir neslin gerekli olduğuna inanan TİYSAV, eğittiği kadroların kusursuz biçimde donanıma kavuşması için üzerinde titizlikle çalışılmış eğitim müfredatı ve öğretim metodu izler. Mezun ettiği ve edeceği öğrencilerin Türkiye'ye ve Tiyatro sektörüne değer katması için burslar verir, yurtdışı eğitim programları düzenler, çeşitli kültürel seminerler, konferanslar, kongreler, festivaller ve etkinlikler organize ederek Tiyatro konusundaki farkındalığı en üst seviyeye yükseltip toplumdaki tiyatro ilgisini yaygınlaştırmayı, Tiyatro sanatının toplumla daha fazla buluşması konusunda köprü vazifesi üstlenmeyi hedefler. Tiyatral Sanatlar Akademisi Vakfı, Türkiye'de ve dünyanın başka bölgelerinde yürüteceği eğitim faaliyetleri noktasında her türlü din, dil, ideoloji ve etnisite ayrımcılığının karşısında durarak kuşatıcı ve farklılık gözetmeyici bir yaklaşım sergilemeyi amaçlar. Çünkü ‘sanat'ın birleştirici etkisinin farklılıkları bertaraf edecek güçte olduğuna inanır ve bu gücün salt ‘sanat'ın kendi özgünlüğünden beslendiğinin bilincindedir.

Tiyatral Sanatlar Akademisi Vakfı industries

Oyunculuk
Sahne sanatlari
Kukla tasarimi
Sanat sergisi

Tiyatral Sanatlar Akademisi Vakfı's financial review

Employees

9

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.