no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Toolstation NL

Toolstation NL


Toolstation NL's financial review

Toolstation NL's Revenue (Yearly)

2.6M

Employees

240


Toolstation NL information

Toolstation is een van de snelstgroeiende leveranciers van gereedschappen, accessoires en bouwproducten voor de vakman en serieuze doe-het-zelvers. Wij helpen vakmensen en serieuze doe-het-zelvers om snel hun klus te klaren. Ons omni-channel concept biedt onze klanten de mogelijkheid om via onze webshop of app te bestellen, bij één van onze vestigingen of via de klantenservice. Wij bieden veel mee...
Toolstation is een van de snelstgroeiende leveranciers van gereedschappen, accessoires en bouwproducten voor de vakman en serieuze doe-het-zelvers. Wij helpen vakmensen en serieuze doe-het-zelvers om snel hun klus te klaren. Ons omni-channel concept biedt onze klanten de mogelijkheid om via onze webshop of app te bestellen, bij één van onze vestigingen of via de klantenservice. Wij bieden veel meer dan alleen gereedschap: elektriciteit, installatie, schroeven, bevestigingsmiddelen, werkkleding en heel veel professionele merken maken deel uit van ons uitgebreide assortiment. We werken met een deskundig team aan onze missie: een simpele formule waar klanten online en in een netwerk van vestigingen kunnen kopen, met een betrouwbare en snelle service, een breed assortiment en lage prijzen. Bij Toolstation vinden en krijgen niet alleen klanten alle tools. Wij geven ook onze collega's alle gereedschappen in handen om zichzelf te ontwikkelen op hun eigen manier. Wil jij doorgroeien naar een andere functie? Of wil je juist wat nieuwe skills leren voor je huidige job? Dat horen wij graag!Toolstation bouwt aan een inclusieve cultuur waarin iedereen kansen krijgt om zijn of haar potentieel te ontwikkelen. We geven prioriteit aan het werkgeluk en de ontwikkeling van onze Toolstars. We zijn puur en oprecht en ook jij kan jezelf zijn. We doen niet aan hokjes denken. Wij bieden jobs waarin jij een sleutelfiguur bent voor onze organisatie. Samen maken wij de (interne) klant blij.Bovendien is echt iedereen gelijk bij Toolstation. Van de ‘grote baas' tot de nieuwe aanwinst, ongeacht leeftijd, afkomst, kleur of overtuiging. Wil jij ook deel (gaan) uitmaken van ons verhaal? Ga dan aan de slag bij Toolstation, want hier vind en krijg je alle tools! Om eindelijk jezelf te zijn, om te groeien (met het bedrijf, met het team en als persoon), om meer te betekenen en jezelf te ontwikkelen, om gelukkig te zijn met je baan en te genieten van je werk, om het goed te hebben.

Toolstation NL industries

Retail

Toolstation NL's financial review

Toolstation NL's Revenue (Yearly)

2.6M

Employees

240

Employees

QA Tester
Shopmanager
Teamlead HR Support
Certified Drone Operator

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.