no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Topdak BV

Topdak BV


Topdak BV's financial review

Employees

5


Topdak BV information

Topdak BV is tegenwoordig een begrip in de wereld van de prefab daken. Geen enkele vorm of uitdaging gaan wij uit de weg als het om een prefab dak gaat. We hebben zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw ervaring met het ontwikkelen van een pasklare oplossing. Deze oplossing is altijd toegespitst op het ontwerp van de architect. Ook bij de isolatiewaarde van onze prefab daken en onze dakkap...
Topdak BV is tegenwoordig een begrip in de wereld van de prefab daken. Geen enkele vorm of uitdaging gaan wij uit de weg als het om een prefab dak gaat. We hebben zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw ervaring met het ontwikkelen van een pasklare oplossing. Deze oplossing is altijd toegespitst op het ontwerp van de architect. Ook bij de isolatiewaarde van onze prefab daken en onze dakkapellen is er geen standaard. Isolatiewaarde van Rc 0 t/m Rc 10 zijn allemaal realiseerbaar bij Topdak BV. Het is echter wel van belang om in een vroegtijdig stadium uw wensen aan ons kenbaar te maken. Zo kan de oplossing kostenbesparend werken door deze al in de fundering toe te passen. Hoe completer de oplossing, hoe groter de voordelen! Uiteraard behoren prefab houtskeletbouw (HSB), topgevels en prefab schoorstenen ook tot ons assortiment. Bovendien produceren wij complete prefab woningen van hout. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen!

Topdak BV industries

Hsb bout
Prefab
Hoogwaardige kwaliteit
Energieneutraal

Topdak BV's financial review

Employees

5

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.