no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Transay Taşımacılık Ve Personel Hizmetleri Tic. A.Ş.

Transay Taşımacılık Ve Personel Hizmetleri Tic. A.Ş.


Transay Taşımacılık Ve Personel Hizmetleri Tic. A.Ş.'s financial review

Employees

65


Transay Taşımacılık Ve Personel Hizmetleri Tic. A.Ş. information

Firmamız 1989 yılından itibaren personel taşıma işini, gelişmeleri ve yenilikleri takip ederek kendini yenileyerek başarı ile bu günlere gelmiştir.Şirket merkezi İstanbul Mecidiyeköy'de olup İzmir de şubemiz Gebze ve Güneşli de ofislerimiz firmalara yakından hizmet vermektedir. Merkezi İstanbul da olan bazı şirketlerin Ankara, İzmir, Trabzon, Adana Samsun, Antalya, Diyarbakır, Erzurum Bursa ve Ko...
Firmamız 1989 yılından itibaren personel taşıma işini, gelişmeleri ve yenilikleri takip ederek kendini yenileyerek başarı ile bu günlere gelmiştir.Şirket merkezi İstanbul Mecidiyeköy'de olup İzmir de şubemiz Gebze ve Güneşli de ofislerimiz firmalara yakından hizmet vermektedir. Merkezi İstanbul da olan bazı şirketlerin Ankara, İzmir, Trabzon, Adana Samsun, Antalya, Diyarbakır, Erzurum Bursa ve Kocaeli illerinde ki lokasyonlarında personel servis taşımacılığı hizmeti vermeye devam etmektedir. Bunun yanı sıra İstanbul ve Ankara illerinde binek araç ve VIP araçlar ile transfer hizmeti sağlamaktayız. Bu hizmetleri İleri sürüş, İlk yardım ve Davranış kuralları eğitimlerini tamamlamış, tecrübeli sürücüler ile periyodik bakımları tamamlanmış, şartnamelere uygun çeşitli marka ve model araçlar ile vermekteyiz. Transay Sigorta hizmetleri tarafından sahadaki araçlarımızın kasko, trafik ve koltuk sigortaları yapılıp takip edilmektedir. Ayrıca S.O.S Sağlık Hizmetleri ile arzu edilmeyen vakalara karşı kapsamlı hizmet sözleşmesi yapılmıştır. Bu hizmetlerimiz 1999 senesinden beri İSO 9001:2008 Kalite Güvence sistemleri gereği doküman halinde muhafaza edilmektedir. Kalitemizi bilgi ve tecrübemizi şayet bizlere fırsat verdiğiniz takdirde sizlerle paylaşmaktan gurur duyacağımızı arz ederiz.

Transay Taşımacılık Ve Personel Hizmetleri Tic. A.Ş. industries

Transportation/trucking/railroad
Truck transportation

Transay Taşımacılık Ve Personel Hizmetleri Tic. A.Ş.'s financial review

Employees

65

Notable Alumni

Talip Ozkan
Administrative Affairs Specialist
Unifree Duty Free
Zafer Ay
Courier Operations Support
Trendyol Group
Emre Cetin
Software Developer
Etiya

Employees

Muhasebe ve Finans Uzm
Finans yöneticisi
Yönetici
System Specialist
Teknoloji Saha kontrol uzmanı

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.