no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Treffer Uitzendbureau

Treffer Uitzendbureau


Treffer Uitzendbureau's financial review

Employees

21


Treffer Uitzendbureau information

Uitzendbureau Treffer is meer dan een uitzendbureau. We richten ons namelijk niet alleen op flexibele arbeidsbemiddeling in Noord-, Zuid-Holland en Utrecht, maar denken met werkzoekenden mee over hun loopbaanmogelijkheden en adviseren werkgevers over diverse organisatievragen. Zo spelen we in op de hedendaagse arbeidsmarkt. Daarin staan de begrippen flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid cent...
Uitzendbureau Treffer is meer dan een uitzendbureau. We richten ons namelijk niet alleen op flexibele arbeidsbemiddeling in Noord-, Zuid-Holland en Utrecht, maar denken met werkzoekenden mee over hun loopbaanmogelijkheden en adviseren werkgevers over diverse organisatievragen. Zo spelen we in op de hedendaagse arbeidsmarkt. Daarin staan de begrippen flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal.Persoonlijke aandachtOns uitgangspunt is een optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers en goed werkgeverschap voor onze uitzendkrachten. In alle gevallen besteden we persoonlijke aandacht aan onze relaties. En indien nodig zijn we dag en nacht bereikbaar.Maatschappelijk betrokkenAls uitzendbureau zijn we betrokken bij mensen, ook als die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. In die gevallen gaan wij uit van de uitgangspunten van Social Return On Investment. Dat houdt in dat we investeren in de lokale gemeenschap, bijvoorbeeld door het bemiddelen van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt of door ons in te zetten voor maatschappelijke doelen. Er is immers meer dan werk in het leven!Meteen aan de slag met Treffer!Wil je gelijk werk maken van je loopbaan? Schrijf je dan direct in en upload je CV. We vragen je om een aantal vaste gegevens, maar zijn ook benieuwd naar je wensen en voorkeuren. Op basis van je interesses en vaardigheden gaan we op zoek naar de meest geschikte vacature.

Treffer Uitzendbureau industries

Bouw
Schoonmaak
Techniek
Logistiek

Treffer Uitzendbureau's financial review

Employees

21

Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.