no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Turasistan

Turasistan


Turasistan's financial review

Employees

2


Turasistan information

TurasistanBeklentilerinizin Ötesinde...Diğer tur programlarından farklı olarak, müşteri memnuniyet yönetimi (CRM) ve kurumsal kaynak planlama (ERP) gibi olmazsa olmaz özellikleri ile Turasistan piyasaya hızlı bir giriş yaptı. İlk web tabanlı tur yazılımı olma özelliğini taşıyan Turasistan, responsive kullanım avantajını da kullanıcılarına sunmaktadır. İster masaüstü, ister tablet pcler ve akıllı ...
TurasistanBeklentilerinizin Ötesinde...Diğer tur programlarından farklı olarak, müşteri memnuniyet yönetimi (CRM) ve kurumsal kaynak planlama (ERP) gibi olmazsa olmaz özellikleri ile Turasistan piyasaya hızlı bir giriş yaptı. İlk web tabanlı tur yazılımı olma özelliğini taşıyan Turasistan, responsive kullanım avantajını da kullanıcılarına sunmaktadır. İster masaüstü, ister tablet pcler ve akıllı telefonlar ile Turasistan, kolaylıkla kullanılabilmektedir. Bu da turlarınızı yönetirken ofise veya tek bir Pc ye bağımlı olmaktan kurtulmanız anlamına gelmektedir. Böylelikle dünyanın her yerinden tüm organizasyonlarınızı başarıyla yönetebilirsiniz.Basit arayüzü, kolay kullanımı ve gelişmiş modül yapısıyla bilinen Turasistan diğer tur programlarının aksine son derece inovatif tarzı ile de gerçekten dikkat çekiyor.Özellikle fark yarattığı uygulamalarına bakıldığında, sınırsız parkur planlama, otomatik odalama, sanal pos tahsilatı, gelişmiş müşteri sadakat sistemi gibi aksiyonları gerçekleştirerek turları kolaylıkla kontrol altında tutabiliyorsunuz. Bunun yanında gelişmiş iş süreç yönetim sistemiyle desteklenmiş bildirim modül yapısı da gözünüzden hiç bir şeyin kaçmasına olanak tanımayan keyifli bir araç olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca Turasistan ile çalışanlarınızın performanslarını raporlayabilir ve bu raporlar ile entegreli mükafat sistemi oluşturarak çalışanlarınızın performanslarını en üst düzeye çıkarabiliyorsunuz. Güvenlik mi dediniz? Turasistan ThreeGuard / Üç Katmanlı Yazılımı Mimarisi üzerine bina edilmiş bir Tur yazılımı. ThreeGuard ile ilgili kapsamlı grafiği yazlımın resmi sitesi www.turasistan.com'dan inceleyebilirsiniz.Turasistan, çeşitli satış modelleri ile esnek bir yapıya sahip olmakla beraber müşterilerinin isteklerine ve ihtiyaçlarına göre şekillenebilen, kullanıcı bazlı, modül bazlı, bulut tabanlı ve ayrıca aylık ve yıllık kullanılabilecek satış modelleriyle de kullanıcıların gönlünü fethetmektedir.

Turasistan industries

Information technology & services
Data security software products

Turasistan's financial review

Employees

2

Technologies

Domain Name Services
Frameworks and Programming Languages
CSS and JavaScript Libraries
Analytics and Tracking

Employees

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.