no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

UKIM

UKIM


UKIM's financial review

Employees

1


UKIM information

Kariyerinizi Şekillendirmenize Yardımcı OluyoruzUluslararası alanda başarılı bir kariyer inşa etmek hiç bu kadar yakınınızda olmamıştı. UKIM olarak, global iş dünyasında kendinizi geliştirmeniz ve yükselmeniz için mükemmel bir partnerdir.Biz Kimiz?UKIM, profesyonellere ve işverenlere sınırsız fırsatlar sunan lider bir kariyer ve istihdam danışmanlık firmasıdır. Yılların deneyimi ile donanmış olan ...
Kariyerinizi Şekillendirmenize Yardımcı OluyoruzUluslararası alanda başarılı bir kariyer inşa etmek hiç bu kadar yakınınızda olmamıştı. UKIM olarak, global iş dünyasında kendinizi geliştirmeniz ve yükselmeniz için mükemmel bir partnerdir.Biz Kimiz?UKIM, profesyonellere ve işverenlere sınırsız fırsatlar sunan lider bir kariyer ve istihdam danışmanlık firmasıdır. Yılların deneyimi ile donanmış olan ekibimiz, uluslararası arenada beklentilerin ötesine geçmenize yardımcı olurken, işverenler için de en yetenekli adayları bulma konusunda bir numaradır.HizmetlerimizKariyer Danışmanlığı: Kariyer hedeflerinizi belirlemenizde ve bunlara ulaşmanızda size rehberlik ediyoruz. Size özel kariyer planları oluşturuyor ve potansiyelinizi maksimize etmenize yardımcı oluyoruz.İstihdam Hizmetleri: İşverenler için mükemmel adayları bulmalarına yardımcı oluyor, adaylar için ise en uygun pozisyonları keşfetmelerine rehberlik ediyoruz. Uzmanlık alanlarımız arasında IT, mühendislik, finans, pazarlama ve daha birçok sektör bulunmaktadır.Uluslararası İş İlanları: Dünyanın dört bir yanındaki iş fırsatlarını keşfetmek isteyenler için geniş bir iş ilanı veritabanımız bulunmaktadır. Sizin için en uygun pozisyonları kolayca bulabilirsiniz.Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?Uzmanlık: Her sektördeki uzmanlarımız, sizin ve işverenlerin ihtiyaçlarını anlamak için burada. Sizi doğru insanlarla eşleştiriyoruz.Küresel Erişim: Uluslararası ağımız sayesinde dünya genelindeki iş fırsatlarına erişim sağlıyoruz.Mükemmellik: Her zaman mükemmelliği hedefliyoruz. Size en iyi hizmeti sunmak için çaba harcıyoruz.Kariyerinizi şekillendirmek ve uluslararası arenada başarılı olmak için bize katılın. Bizimle iletişime geçin ve geleceğinizi şekillendirmenize yardımcı olalım.

UKIM industries

Istihdam
Kariyer danismanligi
Egitim
Staffing & recruiting

UKIM's financial review

Employees

1

Employees

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.