no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

UNIOR-TEPID

UNIOR-TEPID


UNIOR-TEPID's financial review

Employees

23


UNIOR-TEPID information

UNIOR TEPID, o figură de referință pe piața sculelor profesionale din România, datează din anul 2000, ajungând ca astăzi să fie unic distribuitor a peste 50 de programe de scule de mână industriale.Având o evaluare de piață de aproape €20.000.000, probabilitate de insolvență de 0 % și datorii restante 0 (https://www.risco.ro/verifica-firma/unior-tepid-cui-13203635 ), firma constituie un reper de ...
UNIOR TEPID, o figură de referință pe piața sculelor profesionale din România, datează din anul 2000, ajungând ca astăzi să fie unic distribuitor a peste 50 de programe de scule de mână industriale.Având o evaluare de piață de aproape €20.000.000, probabilitate de insolvență de 0 % și datorii restante 0 (https://www.risco.ro/verifica-firma/unior-tepid-cui-13203635 ), firma constituie un reper de confianță pentru colaboratori.Unior Tepid excelează prin cel mai considerabil grupaj de scule și unelte profesionale existent pe stoc. În timp ce piața internațională se confruntă cu o dificultate raportată la deficiența materiei prime și a stocurilor, Unior Tepid a investit în stocul propriu, certificând capacitatea unui răspuns operativ la comenzi. Corespunzător raportului Risco 2020 (https://www.risco.ro/verifica-firma/unior-tepid-cui-13203635 ), intervalul de rotație al stocurilor este de 191 zile, atestând randamentul considerabil al firmei și posibilitatea completă de a respecta integral comenzile.Programele de scule se împart în cinci grupe majore:1. scule de mână2. scule așchietoare3. scule pentru industria lemnului4. scule electrice, pneumatice, hidraulice, electro-hidraulice5. scule și instrumente de măsura și control În grupele menționate se încadrează de altfel și scule care răspund cerințelor nișate, adresate domeniilor strict reglementate (scule electroizolante pentru lucrul sub tensiune la 1000V, scule antiexplozie), scule pentru lucrul la înălțime, pentru electroniști. De asemenea, dacă există exigențe, dispunem de soluții pentru telecomuntelecomunicații, industria aerospațială, minerit, tehnică dentară, etc.Diferit de majoritatea competitorilor, Unior Tepid oferă în mod garantat cea mai bună calitate și cel mai bun preț simultan, nu în mod compensator, sub formă de raport calitate-preț.

UNIOR-TEPID industries

Distributie nationala
Scule de mana industriale
Import scule de mana profesionale
Import scule de mana profesionale & distributie nationala

UNIOR-TEPID's financial review

Employees

23

Technologies

Advertising Networks
Online Video Platforms
Analytics and Tracking

Notable Alumni

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.