no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Umami Video

Umami Video


Umami Video's financial review


Umami Video information

Umami (en japonès: うま味) és un dels cinc gusts bàsics que reconeixen els receptors especialitzats de la llengua humana, a més del dolç, salat, amarg i àcid. És una paraula japonesa que significa «saborós». Els glutamats i altres substàncies que normalment es troben en les carns, formatges, i certes verdures, estimulen receptors específics en la llengua, resultant-ne el gust umami.Umami és un estudi...
Umami (en japonès: うま味) és un dels cinc gusts bàsics que reconeixen els receptors especialitzats de la llengua humana, a més del dolç, salat, amarg i àcid. És una paraula japonesa que significa «saborós». Els glutamats i altres substàncies que normalment es troben en les carns, formatges, i certes verdures, estimulen receptors específics en la llengua, resultant-ne el gust umami.Umami és un estudi de producció audiovisual especialitzat en continguts culturals i gastronòmics. Qualsevol projecte creat amb passió conté un relat, una història que podem explicar en format audiovisual. Persones, espais, paisatges, menjar, expressió artística, comunicació, docència... tots aquests ingredients poden ser utilitzats dins a un vídeo Umami. El resultat: Spots de publicitat, vídeos virals, cursos, receptes, vídeos corporatius, instal.lacions museístiques, vídeos 360º,vídeo mapping... A part d'oferir-vos els nostres serveis com a productora, també us oferim la nostra creativitat. Ens agrada generar idees i transformarles en relats amb sabor. Des del 2007 treballem per a clients de renom dins l'àmbit de la gastronomia com el Celler de Can Roca, Oriol Balaguer, Fundació Alícia, Mugaritz, Vila Viniteca, Espai Sucre o Grupo Tragaluz entre d'altres.

Umami Video industries

Video
Producction
Stop motion
Filming

Umami Video's financial review

Technologies

Email Providers
Hosting
Online Video Platforms

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.