no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Under vårt tak

Under vårt tak


Under vårt tak's financial review


Under vårt tak information

Vi heter Jenny och Magnus Andersson och har båda ett brinnande intresse för ren och naturlig mat.Tillsammans driver vi Sveriges största Paleoblogg – Under vårt tak – och här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.Alla är värda att må bättre än vad som "konventionellt" anses vara möjligt och vi vet att detta är fullt genomförbart med en Paleo kost. Detta är en av anledningarna till att vi sk...
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och har båda ett brinnande intresse för ren och naturlig mat.Tillsammans driver vi Sveriges största Paleoblogg – Under vårt tak – och här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.Alla är värda att må bättre än vad som "konventionellt" anses vara möjligt och vi vet att detta är fullt genomförbart med en Paleo kost. Detta är en av anledningarna till att vi skapade Hälsoutmaningen Paleo30dagar som vi regelbundet håller tre gånger per år.Genom att leva som vi lär har vi en stark grund att stå på vad gäller Paleo och båda tycker vi det är oerhört viktigt att på ett personligt och lätt sätt förmedla kunskapen och erfarenheten vi förvärvat. Båda är dessutom utbildade och Licensierade kostrådgivare inom Paleo via Paleo-Institute´s regi, detta har gett oss en ännu bredare och djupare kunskap inom områdetVi har även skrivit en kokbok med just namnet "Ren & Naturlig Mat", en bok med recept för hela dagen. Här hittar du allt för att laga underbart god Paleomat morgon middag och kväll.Vär förhoppning med företaget är att kunna förmedla vår passion för Paleolivsstilen och därmed inspirera många fler till att förändra och förbättra sina liv på ett enkelt och bra sätt! Vår vision är att "så ett frö", visa att det finns andra sätt att äta och leva än de som idag är gällande och som våra sociala normer är uppbyggda kring. Kosten har en avgörande betydelse för vår hälsa, att efterlikna ursprungskost och det våra kroppar är biologiskt anpassade för ger en hälsa som få är medvetna existerar. Eller som vi brukar säga – Paleo så gott och så enkelt!Allt gottJenny & Magnus

Under vårt tak industries

Health, wellness & fitness

Under vårt tak's financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.