no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

UnityEventCrew

UnityEventCrew


UnityEventCrew's financial review

Employees

7


UnityEventCrew information

Unity Event Crew is een ervaren organisatie welke opereert vanuit Valkenswaard (net onder de rook van Eindhoven). Wij leveren het gewenste personeel voor de opbouw van elk soort evenement. Niks behoeft een betere en strakkere planning dan de opbouw van een evenement. Goed en ervaren personeel is hierbij essentieel. De productie verloopt alleen soepel wanneer u, als organisatie, over de juiste crew...
Unity Event Crew is een ervaren organisatie welke opereert vanuit Valkenswaard (net onder de rook van Eindhoven). Wij leveren het gewenste personeel voor de opbouw van elk soort evenement. Niks behoeft een betere en strakkere planning dan de opbouw van een evenement. Goed en ervaren personeel is hierbij essentieel. De productie verloopt alleen soepel wanneer u, als organisatie, over de juiste crew beschikt.Onze crew bestaat o.a. uit een tien-tal gemotiveerde en gecertificeerde vaste medewerkers met flink wat ervaring op zak. Hiermee weten wij als geen ander hoe divers een productie kan zijn en dat er met momenten een tandje bij gezet moet worden. Ieder evenement staat op zich en vraagt soms op onverwachte momenten voor de juiste oplossing. Wij willen uw bezoekers een topdag laten beleven op uw evenement. Dat wil u toch ook?! Samen maken we een strakke planning voor de opbouw van uw evenement. Voor elk onderdeel zetten wij een teamcaptain in met de daarvoor gewenste kwaliteiten. Hierdoor heeft ieder team een duidelijk aanspreekpunt bij de door hen uit te voeren taken. U communiceert gedurende de productie alleen met de teamcaptains zodat ook u het overzicht kunt behouden. Tevens is het ook mogelijk om de volledige siteproductie uit handen te geven want onze crew is in staat om vanaf de tekening u evenement op te pakken en u hierin volledig te ontzorgen. Kortom, we klaren die klus zo efficiënt mogelijk. Bent u nog niet overtuigd van ons kunnen? Wij dagen u graag uit zodat wij ons aan u kunnen bewijzen. Tenslotte is het resultaat van uw evenement ook ons gezicht naar buiten.Unity Event Crew is 24 uur per dag 7 dagen in de week inzetbaar.Uiteraard zijn wij dus ook 24/7 bereikbaar!Neem contact met ons op via Kantoor: 040-7600094 Mobiel: 06-83989701 (24/7 bereikbaar) of E-mail: info@unityeventcrew.nl

UnityEventCrew industries

Festival bouw
Stagehands
Standbouw
Evenementen bouw

UnityEventCrew's financial review

Employees

7

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.