no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Vŕtanie Studne

Vŕtanie Studne


Vŕtanie Studne's financial review


Vŕtanie Studne information

Sme seriózna firma s dlhoročným pôsobením na trhu a veľkým počtom spokojných zákazníkov. Vŕtame v oblastiach: Žilinský, Trenčiansky a Trnavský kraj. Pracujeme celoročne s kvalitným náradím aj v skalnatom podloží.Vŕtanie studní si na Slovensku objednáva stále viac a viac domácností. Rodina tak získa vlastný zdroj pitnej a úžitkovej vody. Táto voda je chemicky nezávadná. Zároveň sa stáva nezávislou ...
Sme seriózna firma s dlhoročným pôsobením na trhu a veľkým počtom spokojných zákazníkov. Vŕtame v oblastiach: Žilinský, Trenčiansky a Trnavský kraj. Pracujeme celoročne s kvalitným náradím aj v skalnatom podloží.Vŕtanie studní si na Slovensku objednáva stále viac a viac domácností. Rodina tak získa vlastný zdroj pitnej a úžitkovej vody. Táto voda je chemicky nezávadná. Zároveň sa stáva nezávislou na meniacich sa cenách vody. Aj v obdobiach sucha sú sebestačnými. Pri vyššej spotrebe vody v prípade záhradného bazéna alebo polievaní záhrady je studňa z vlastného vrtu neoceniteľným pomocníkom.Vlastný zdroj vody v neposlednom rade prispieva aj k navýšeniu hodnoty pozemku. Naša technika dokáže vŕtať takmer v každom teréne a tak vám vašu studňu dokážeme vyvŕtať i v sťažených podmienkach. Našou snahou je minimalizovať zásahy do okolitého terénu. Po dokončení prác vyplníme spodnú časť vrtu filtračným obsypom. Vrchnú časť oilujeme a studnňu vyčistíme začerpaním.

Vŕtanie Studne industries

Prieskumne vrty
Inzinierskogeologicke vrty
Presiometricke vrty
Vrtanie studni

Vŕtanie Studne's financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.