no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Van der Bijl Training

Van der Bijl Training


Van der Bijl Training's financial review

Employees

5


Van der Bijl Training information

Loop je aan tegen een teruglopende omzet en een tegenzittende markt met veel concurrentie? Zijn je medewerkers vaker productgericht dan klantgericht? Kunnen je medewerkers niet goed presteren onder druk en werken ze niet goed samen? Dan ben je bij mij aan het goede adres. DIT HEB IK TE BIEDENAls business trainer help ik MKB'ers in de zakelijke dienstverlening, techniek, handel en industrie om comm...
Loop je aan tegen een teruglopende omzet en een tegenzittende markt met veel concurrentie? Zijn je medewerkers vaker productgericht dan klantgericht? Kunnen je medewerkers niet goed presteren onder druk en werken ze niet goed samen? Dan ben je bij mij aan het goede adres. DIT HEB IK TE BIEDENAls business trainer help ik MKB'ers in de zakelijke dienstverlening, techniek, handel en industrie om commercieel slagvaardiger te worden en meer omzet te genereren. Mijn trainingen, coaching en consultancy op het gebied van verkoop | communicatie | klantgerichtheid | management en persoonlijk leiderschap leveren jou meer rendement, meer groei en loyale klanten op. Maar even zo belangrijk: een effectieve interne organisatie. Je ontwikkelt je tot een toonaangevende ondernemer die de concurrentie een stap voorblijft.HOE GA IK TE WERKIk lever graag maatwerk. Bij het bepalen van de juiste aanpak en om koers te houden, blijf ik steeds goed luisteren naar je wensen en behoeften. Ik maak een analyse van de huidige situatie, breng razendsnel de actuele verbeterpunten in beeld en kom met een concreet plan voor verbetering van je interne en externe organisatie. Ik voel me daarbij niet alleen trainer/coach maar ook adviseur van jouw organisatie.Door extra structuur aan te brengen in de werkwijze help ik je medewerkers te presteren onder alle omstandigheden, vooral onder druk. Mijn aanpak is altijd positief: ik ga uit van de mogelijkheden in je organisatie en van de kwaliteiten van je medewerkers. Ik bekijk iedere actie vanuit het perspectief van de ander. Dat kan je klant zijn, maar ook je medewerker. Vanaf het begin heb ik focus op het eindresultaat en de verankering daarvan in je organisatie. De nieuwe werkwijze wordt structureel onderdeel van je bedrijfs-DNA.WAAROM WERKEN MET MIJ?Al twintig jaar draag ik mijn kennis en ervaring over. Resultaat, gelijkwaardigheid en werkplezier zijn voor mij erg belangrijk. Mijn klanten waarderen dat ik ervaren, deskundig en empathisch ben.

Van der Bijl Training industries

Succesvol verkopen
Klantgericht communiceren
Open training
Leerzaam feest

Van der Bijl Training's financial review

Employees

5

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.