no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Varsiteam MT Programme

Varsiteam MT Programme


Varsiteam MT Programme's financial review

Varsiteam MT Programme's Revenue (Yearly)

350K


Varsiteam MT Programme information

25 haftalık bir Management Trainee programıdır ve bu programda iş tecrübesi aktarılmakla birlikte ticari eğitimler, kişiye yetkinlik kazandırma ve sosyal girişimcilik gibi konular işlenmektedir.Amacımız, iş hayatına yakın zamanda katılacak 3 yetenekli adayımızı profesyonel yaşam ekosistemine eğitim modüllerimiz ve staj imkanlarımızla hazırlamaktır.25 hafta boyunca eğitim alacak 3 öğrencimizi yetki...
25 haftalık bir Management Trainee programıdır ve bu programda iş tecrübesi aktarılmakla birlikte ticari eğitimler, kişiye yetkinlik kazandırma ve sosyal girişimcilik gibi konular işlenmektedir.Amacımız, iş hayatına yakın zamanda katılacak 3 yetenekli adayımızı profesyonel yaşam ekosistemine eğitim modüllerimiz ve staj imkanlarımızla hazırlamaktır.25 hafta boyunca eğitim alacak 3 öğrencimizi yetkin şekilde; "Liderlik", "Süreç" ve "Kavramlar" konularında tecrübe etmiş bireyler olarak mezun etmektir. Profesyonel yaşam ile ilgili olduğu kadar, sosyal ilişkiler, ticari bağlantılar ve hukuki süreçler hakkında da bilgi ve tecrübeleri paylaşmak Varsiteam mentorlarının ana hedefidir.NEDEN bu program ücretsiz?"Bilgi güçtür ve en büyük sermaye bilgidir." Varsiteam M.T., ekonomi ve işbirliği ekosistemine değer veren ve değer katan profesyonellerden oluşan kalbi büyük gönüllüler organizasyonudur. Programımız, kurulacak bağlantılardan gelir elde etmek ya da bir şekilde süreçten faydalanmak gibi bir düşüncesi olmayan gönüllülerimiz sayesinde başarılı bir şekilde ilerlemektedir. Gerekli tüm eğitim materyallerini, seyahat giderlerini, yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarının tümü sponsorlarımız tarafından direkt olarak Varsiteam'e herhangi bir ödeme yapılmadan sponsor tarafından karşılanmaktadır.Başvuru koşulları nelerdir?1. 4 yıllık bir üniversitede öğrenime devam etmek,2. Meraklı, heyecanlı ve paylaşımcı ruha sahip olmak, "ben" yerine "biz" diyebilmek, ekip ruhuna inanmak, hayallerine, başkalarının yorumlarından daha çok önem veren birey olmak, "disiplinli", "kendini seven" ve yüzü gülen birey olmak ve bilime oldukça meraklı tüm öğrenciler başvurabilir.Eğitimler nasıl veriliyor?Varsiteam M.T. programı 3 farklı bölümden oluşmaktadır;1. Eğitim modülleri,2. Staj imkanı,3. "Kendini yönetme ve geliştirme" danışmanlığı.Detaylı bilgi için: varsiteam.com

Varsiteam MT Programme industries

Management trainee
Management consulting
Business consulting & services

Varsiteam MT Programme's financial review

Varsiteam MT Programme's Revenue (Yearly)

350K

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.