no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Victoire Cosmetics

Victoire Cosmetics


Victoire Cosmetics' financial review

Employees

1


Victoire Cosmetics information

Welkom bij Victoire Cosmetics Wat fijn dat u ons komt bezoeken Wij zijn een webshop dat in Nederland is gevestigd. Een groeiend bedrijf met veel ambitie.Ons doel is om het exacte product voor elk type haar aan onze klanten te brengen. Wij hebben producten voor beschadigd haar en producten om uw haar optimaal te verzorgen, Daarnaast hebben we pro...
Welkom bij Victoire Cosmetics Wat fijn dat u ons komt bezoeken Wij zijn een webshop dat in Nederland is gevestigd. Een groeiend bedrijf met veel ambitie.Ons doel is om het exacte product voor elk type haar aan onze klanten te brengen. Wij hebben producten voor beschadigd haar en producten om uw haar optimaal te verzorgen, Daarnaast hebben we producten voor keratine behandeling voor het haar, voor zowel sluik haar als kroeshaar en voor alle kleuren haar, van blond tot donker haar.ZAP Cosmetics is een van de meest bekende merk in Brazilië, met meer dan 15 jaar in de markt, en is een van de meest verkochte en goedgekeurde product door duizenden professionals en klanten in heel Brazilië.Aangepast voor alle haartypes en compatibel met elk type chemische stof,het maakt het haar glanzend en tot 90% steiler en geeft tot 90%volumevermindering en onmiddellijk glad effect op het haar. Deze keratine behandeling elimineert pluizig haar terwijl het de haarvezel hydrateert, voedt en opnieuw opbouwt.Victoire Cosmetics is hun officieel leverancier in de Benelux.Zap en VIP producten zijn gespecialiseerd voor beschadigd haar en om haar optimaal te verzorgen.Met veel plezier zijn we begonnen samen te werken met andere grote en bekende Braziliaanse merken zoals Zap Cosmeticos, Hanna Lee, Portier, Madamelis zero .De meesten van onze klanten zijn distributeurs, details handels en kapsalons, onze producten zijn meer voor professioneel gebruik, maar we hebben producten ook voor home care.Bent u een Kapsalon of een detailhandel en heeft u interesse om onze producten te verkopen?Neem contact met ons op.

Victoire Cosmetics industries

Keratine behandeling
Haar verhoging
Health, wellness & fitness
Personal care product manufacturing

Victoire Cosmetics' financial review

Employees

1

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.