no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Villa Sei Forte B.V.

Villa Sei Forte B.V.


Villa Sei Forte B.V.'s financial review

Employees

6


Villa Sei Forte B.V. information

Voor meer informatie over Villa Sei Forte kunt u kijken op www.villaseiforte.nlDe Kracht van Villa Sei Forte:Door de combinatie van de huiselijke sfeer en de mogelijkheid tot volledige autonomie onderscheidt Villa Sei Forte zich van andere verblijf/behandel plekken voor jongeren.Alle studio's zijn, naast een woon- en slaapgedeelte, uitgerust met een badkamer en keuken, waardoor de jongeren de moge...
Voor meer informatie over Villa Sei Forte kunt u kijken op www.villaseiforte.nlDe Kracht van Villa Sei Forte:Door de combinatie van de huiselijke sfeer en de mogelijkheid tot volledige autonomie onderscheidt Villa Sei Forte zich van andere verblijf/behandel plekken voor jongeren.Alle studio's zijn, naast een woon- en slaapgedeelte, uitgerust met een badkamer en keuken, waardoor de jongeren de mogelijkheid hebben om zich op een zo autonoom mogelijke manier te ontwikkelen. Daarnaast geven de gezamenlijke grote woonkeuken en woonkamer de mogelijkheid om deel uit te maken van de huiselijke sfeer die Villa Sei Forte met zich meebrengt. Familie van de jongeren en medewerkers kunnen deelnemen aan het dagelijks leven binnen Villa Sei Forte, wat ook bijdraagt aan deze huiselijke sfeer.Omdat we geloven dat sporten bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling van lichaam en geest, kunnen zowel de jongeren als het team gebruik maken van de sportfaciliteiten die aanwezig zijn bij Villa Sei Forte. Daarnaast beschikken wij over een betrokken netwerk van hulpverleners, bestaande uit onder andere een psychiater, psychomotorisch therapeut en een trauma-therapeut, die snel inzetbaar zijn. Binnen Villa Sei Forte is er een GZ-psycholoog aanwezig die verantwoordelijk is voor de inhoudelijke zorg van de jongeren. Verschillende teamleden zijn SKJ geregistreerd en onderhouden deze registratie middels deskundigheidsbevordering die aan het gehele team wordt aangeboden.Zoals de naam Villa Sei Forte zegt staan wij voor geloven in je eigen kracht (Sei Forte). Dit is dan ook ons uitgangspunt. Met geloof in je eigen kracht kan iedere jongere een voorbeeld en inspiratie voor anderen zijn om met vertrouwen je vleugels uit te slaan.

Villa Sei Forte B.V. industries

Mental health care
Hospital & health care

Villa Sei Forte B.V.'s financial review

Employees

6

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.