no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Vital Sweden

Vital Sweden


Vital Sweden's financial review

Employees

2


Vital Sweden information

Vi anser att alla har rätt till att ha koll på sin egen hälsa och därmed större möjlighet att leva ett långt och hälsosamt liv.Därför vill vi genom våra hälsokontroller hjälpa dig till ett bättre välbefinnande genom att visa hur din kropp mår och hur du kan förbättra din hälsa, både på kort och lång sikt.   Många av oss följer redan idag kost, träning, sömn och hur vår kropp mår på många olika sät...
Vi anser att alla har rätt till att ha koll på sin egen hälsa och därmed större möjlighet att leva ett långt och hälsosamt liv.Därför vill vi genom våra hälsokontroller hjälpa dig till ett bättre välbefinnande genom att visa hur din kropp mår och hur du kan förbättra din hälsa, både på kort och lång sikt.   Många av oss följer redan idag kost, träning, sömn och hur vår kropp mår på många olika sätt, men ett av de viktigaste måtten på hur du mår, dina blodvärden, kontrolleras ofta först när du redan känner dig sjuk.   Med våra hälsokontroller får du, genom ett snabbt och enkelt blodprov utan remiss från läkare, information om din egen hälsa samt hjälp att göra rätt val och följa dina framsteg. En hälsokontroll hos Vital kan hjälpa dig att tidigt identifiera hälsorisker och ge dig en chans att påverka din värden i rätt riktning och därmed öka chansen till ett långt och hälsosamt liv. I de flesta av våra hälsokontroller ingår även en personlig kommentar av en läkare som har granskat dina provsvar.Vem är vi? Vital är en del av vårdkoncernen Meliva AB som i sin tur är en del av finska Mehiläinen – Finlands största privata vård- och omsorgskoncern.Vital är dessutom systerföretag till finska Puhti som sedan 2019 har analyserat över 400 000 blodprov.Vi samarbetar med ett flertal erfarna läkare som har varit med och tagit fram våra hälsokontroller i samarbete med medicinska laboratorier runt om i landet.Provtagning och analys sker i samarbete med ett flertal kliniker och laboratorium med över 100 provställen rikstäckande i Sverige. Vitals Labs AB är en registrerad vårdgivare och står under Inspektionen för vård och omsorgs tillsyn.

Vital Sweden industries

Health, wellness & fitness
Wellness & fitness services

Vital Sweden's financial review

Employees

2

Technologies

Domain Name Services
Email Providers
Marketing Automation

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.