no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Weijdewold Vastgoed

Weijdewold Vastgoed


Weijdewold Vastgoed's financial review

Employees

3


Weijdewold Vastgoed information

Weijdewold Vastgoed verhuurt turn-key opleverbare kantoorruimten aan bedrijven en organisaties. U vindt het vastgoed van Weijdewold in Groningen, in twee markante gebouwen. De Nieuwe Academie staat in hartje centrum en Meerwold aan de rand van de stad, op het snijpunt van de A7 en de A28. Wij werken aan uitbreiding met accommodaties in het midden van het land.Weijdewold Vastgoed is geen makelaar, ...
Weijdewold Vastgoed verhuurt turn-key opleverbare kantoorruimten aan bedrijven en organisaties. U vindt het vastgoed van Weijdewold in Groningen, in twee markante gebouwen. De Nieuwe Academie staat in hartje centrum en Meerwold aan de rand van de stad, op het snijpunt van de A7 en de A28. Wij werken aan uitbreiding met accommodaties in het midden van het land.Weijdewold Vastgoed is geen makelaar, maar heeft het onroerend goed in eigendom. Huurders zijn over het algemeen organisaties die zich bezig houden met (bedrijfs)opleidingen, energie, ICT en duurzaamheid. Kenmerk van onze accommodaties is, dat zij niet alleen een kantoorfunctie hebben, maar ook hotel- en vergaderfaciliteiten. Uw voordeel: flexibele vergaderruimte dichtbij, catering, overnachtingsmogelijkheden, receptiefunctie, postverwerking en nog veel meer. Meerwold biedt al vele jaren onderdak aan Energy Business Plaza, hét energiecentrum van Groningen als onderdeel van Energy Valley. Energy Business Plaza heeft een grote aantrekkingskracht op andere bedrijven die zich bezighouden met energie. Op deze wijze profiteren zij van elkaars aanwezigheid.De missie van Weijdewold Vastgoed is "tevreden huurders en goed onderhouden gebouwen". Die missie voert Weijdewold uit met een klein kernteam, waaraan op projectbasis regelmatig specialisten en projectmedewerkers worden toegevoegd.Kijk voor ons aanbod op www.weijdewold.nlKijk voor extra faciliteiten in Meerwold en de Nieuwe Academie, zoals vergaderzalen, congreszalen en overnachtingsmogelijkheden, op http://www.hampshirehotels-groningen.nl/ en www.vergadereningroningen.nl

Weijdewold Vastgoed industries

Kantoorruimte verhuren aan bedrijven en organisaties
Catering
Verhuur van vergaderzalen in groningen
Receptiefunctie

Weijdewold Vastgoed's financial review

Employees

3

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.