no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Wind Medya

Wind Medya


Wind Medya's financial review

Wind Medya's Revenue (Yearly)

522K

Employees

3


Wind Medya information

Bilişim ve teknoloji dünyasındaki yenilikler ve istekler hızla artmaktadır.Aynı şekilde rekabet ortamının doğmasında da etkili olana bir faktördür. Bu durumda da yeni firmaların kurulmasına imkân sağlamış ve hizmet anlayışı büyük ölçüde gelişmiştir.Firmalar farklı çözüm yollarıyla sizlerin gereksinimlerini tam olarak gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Ancak artmakta olan istekler süreci yavaşlatmakta...
Bilişim ve teknoloji dünyasındaki yenilikler ve istekler hızla artmaktadır.Aynı şekilde rekabet ortamının doğmasında da etkili olana bir faktördür. Bu durumda da yeni firmaların kurulmasına imkân sağlamış ve hizmet anlayışı büyük ölçüde gelişmiştir.Firmalar farklı çözüm yollarıyla sizlerin gereksinimlerini tam olarak gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Ancak artmakta olan istekler süreci yavaşlatmaktadır.Dijital reklam ajansı olarak: Google reklamları, organik aramalarda bulunma (SEO), web tasarım, grafik tasarım, bilişim danışmanlığı ve diğer hizmetlerimizi en iyi şekilde yapmayı kendimize amaç edinmiş olup, profesyonel kadromuzla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.Wind Medya üretici fikirleriyle internet ve bilişim sektöründe öncü konuma gelerek markalaşmaktadır. Satış öncesi ve sonrası kaliteli bir hizmet anlayışıyla her şekilde size yardımcı olan uzman ekibimizle sorunsuz işlere ve hızlı çözümlere imza atıyoruz.

Wind Medya industries

Google adwords
Facebook advertising
Yandex advertising
Sosyal media expert

Wind Medya's financial review

Wind Medya's Revenue (Yearly)

522K

Employees

3

Technologies

Notable Alumni

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.