no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Woonkantoor

Woonkantoor


Woonkantoor's financial review

Employees

9


Woonkantoor information

Een professioneel makelaarskantoor met familiale roots, waar wederzijds vertrouwen, service én vakkennis de maatstaf ziin! Maar ook een professionele opvolging van elk project van A tot Z en duidelijk verstaanbare communicatie & administratie zowel voor de verkoper als de koper zijn dé basis die van het (bescheiden) regionaal succes geen toeval maken.Het servicepakket is een all-in-formule voor de...
Een professioneel makelaarskantoor met familiale roots, waar wederzijds vertrouwen, service én vakkennis de maatstaf ziin! Maar ook een professionele opvolging van elk project van A tot Z en duidelijk verstaanbare communicatie & administratie zowel voor de verkoper als de koper zijn dé basis die van het (bescheiden) regionaal succes geen toeval maken.Het servicepakket is een all-in-formule voor de (ver)koper, waar niet alleen publicitaire (online en offline), maar ook alle administratieve en praktische zaken (zoals bijvoorbeeld de pandbezoeken) voor je geregeld worden. Het principe "loon naar werken" mag hierbij wel letterlijk geïnterpreteerd worden, onze vergoeding komt pas op het einde in de picture bij een effectieve verkoop!Onze service richt zich op de verkoop & verhuur van woningen, appartementen, villa's, kantoorruimtes, commerciële panden, hoeves, boerderijen, garages, gronden,...!Maar ook nieuwbouwprojecten: appartementen of woningen op architectenplan met mogelijkheid tot gepersonaliseerde afwerking & inrichting behoren tot ons takenpakket.We zorgen voor de perfecte match tussen alle betrokken partijen en dit op een eenvoudige, verstaanbare en correcte manier. Woonkantoor staat rechtstreeks onder toezicht van het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) en past de deontologische code strikt toe.Elke aanpassing door de CIB (Confederatie van Immobiliënberoepen) wordt onmiddellijk overgenomen.Ten slotte...een korte, maar ontspannende uitstap in de geschiedenis...In 1980 beginnen Gerda Van den Hove en Edmond Sluys een vastgoedkantoor in Lennik. Twee jonge ondernemers die een vliegende start waarmaken en die tot op vandaag al meer dan 2000 gezinnen aan een nieuwe woning hebben geholpen. Isa (dochter van Gerda) en Roeland (zoon van Edmond) zetten sinds 2010 de traditie verder. Met een tweede uitvalsbasis in Halle biedt Woonkantoor een volledige dienstverlening in het grote deel van het Pajottenland, de Zennevallei en de Denderstreek.

Woonkantoor industries

Energieprestatiecertificaat
Verkoop kantoorruimtes
Service
Verkoop nieuwbouwprojecten

Woonkantoor's financial review

Employees

9

Technologies

Email Providers
Frameworks and Programming Languages
Captcha
Tag Management

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.