no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Work and Stay

Work and Stay


Work and Stay's financial review

Employees

9


Work and Stay information

Work and Stay is al ruim 10 jaar expert op het gebied van short stay huisvesting voor internationale werknemers. Wij beheren en ontwikkelen diverse woonvormen afgestemd op de doelgroep. Missie Of u nu als werkgever, uitzendorganisatie of als internationale werknemer op zoek bent naar tijdelijke huisvesting, Work and Stay biedt u een oplossing op maat. U heeft bij ons de mogelijkheid om voor een ...
Work and Stay is al ruim 10 jaar expert op het gebied van short stay huisvesting voor internationale werknemers. Wij beheren en ontwikkelen diverse woonvormen afgestemd op de doelgroep. Missie Of u nu als werkgever, uitzendorganisatie of als internationale werknemer op zoek bent naar tijdelijke huisvesting, Work and Stay biedt u een oplossing op maat. U heeft bij ons de mogelijkheid om voor een korte of langere periode huisvesting te huren. Reservering is mogelijk per week of zelfs per dag. Door een efficiënte planning en een ruim aanbod aan diverse woonunits wordt een hoge bezettingsgraad verkregen waardoor deze betaalbaar zijn. Binnen Work and Stay heeft u één contactpersoon voor de planning en reservering. Hierdoor zijn wij op de hoogte van uw specifieke wensen en kunnen wij snel schakelen. De ontvangst van de bewoner is uitstekend georganiseerd. De bewoner weet snel zijn weg te vinden. Op de Campus wordt professioneel beheer en toezicht gevoerd door een faciltair- en locatie manager waardoor een veilige en schone werkomgeving wordt geboden aan de bewoner.Work and Stay ontzorgt u bij uw huisvestingsbehoefte voor internationale werknemers. U doet zaken met een professionele organisatie die staat voor continuïteit, flexibiliteit, kwaliteit en deskundigheid. Wij geloven dat uitstekende huisvesting een basisvoorwaarde is voor gemotiveerde werknemers en een plezierig sociaal klimaat, waardoor we aansluiten bij zowel de wensen van de werknemers en onze opdrachtgevers, als politiek en samenleving. Work and Stay staat voor het stimuleren en faciliteren van participatie en integratie.

Work and Stay industries

Real estate

Work and Stay's financial review

Employees

9

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.